Rasa de câini asociată cu semnul zodiacal

by Horoscop Urania
Rasa de câini asociată cu semnul zodiacal

Să jucăm un joc rapid de Zodiac Dog Matchmaker. Iată câteva perechi recomandate de câini bazate pe personalitatea diferitelor rase și personalitatea tuturor celor 12 semne zodiacale. Așa că haideți să vă descoperim însoțitorul canin ideal.

Să înceapă potrivirea!

Berbecul este aproape întotdeauna asociat cu o personalitate extrem de energică și motivată. Prin urmare, boxerul musculos se potrivește perfect semnului zodiacal Berbec. Această rasă puternică completează determinarea înnăscută a Berbecului, creând o viață plină de entuziasm și fior pentru pui și pentru tine.

Basset Hounds sunt super drăguți, super chill și au personalități uşoare. Super drăgălășenia este vitală pentru Taur, deoarece au un simț estetic puternic. Mai mult decât atât, Basset Hound este un companion excelent pentru Taur, deoarece amândoi se bucură de confortul și stabilitatea unul celuilalt.

Personalitatea Gemeni este mereu înfometată de noi interese și stimulare mentală. Gemenii sunt foarte curioși. Astfel, un câine ciobanesc Shetland este un însoțitor minunat pentru orice Gemeni. De ce? Acești câini jucăuși și energici adoră să fie în mișcare, să încerce lucruri noi și sunt mereu pregătiți să învețe un nou truc. Împreună, ei vor explora noi trasee de drumeții, se vor angaja în jocuri distractive și vor participa la expoziții canine locale, satisfăcând atât nevoia lor de a încerca lucruri noi, cât și de învățare continuă.

Personalitatea Rac este altruistă, protectoare și orientată spre familie, făcându-i însoțitorii perfecti pentru Golden Retriever blând și dulce. Goldens sunt cunoscuți pentru loialitatea și devotamentul lor față de familia lor, oglindind dăruirea Racului față de cei dragi. Această rasă hrănitoare și afectuoasă va prospera sub îngrijirea unui Rac, deoarece împărtășesc o dorință reciprocă de conexiune emoțională, stabilitate și o legătură puternică.

Având în vedere natura feroce și protectoare a lui Leu, însoțitorul ideal este ciobanescul german. Ciobaneștii germani sunt paznici și parteneri excelenți pentru Leul îndrăzneț și încrezător. Ambii au un puternic simț al responsabilității față de cei dragi și împreună vor forma o legătură de nedespărțit. Ca echipă, își vor proteja fără teamă familia, vor apărea în ceea ce cred și vor face față oricărei provocări care le iese în cale cu o determinare neclintită. (Leul tind, de asemenea, să graviteze spre Malinois și Rottweiler belgieni.)

Fecioarele vor găsi un spirit înrudit în Border Collie. Atât Fecioarele, cât și Border Collies prosperă în medii care necesită precizie și disciplină, făcându-le un parteneriat ideal. Atât Fecioarele, cât și Border Collies împărtășesc, de asemenea, un devotament față de serviciu și o dorință de a mulțumi, făcându-le un pachet frumos de bucurie pentru toți cei care îi întâlnesc împreună.

Pentru o Balanță plină de compasiune și înțelegere, însoțitorul ideal este fermecătorul Bulldog Englez. Bulldogs sunt cunoscuți pentru dispozițiile lor blânde, loialitate și natura orientată spre oameni, aliniându-se perfect cu dorința unei Balanțe de a vedea binele în ceilalți. Acest duo adorabil nu va împărtăși doar îmbrățișări, dar există și ceva mai tare decât o îmbrățișare umană și un buldog englez?

Scorpionul și Chow Chows sunt perfecte unul pentru celălalt. Împreună, proprietarul și câinele vor crea o alianță profundă, deoarece atât Scorpionii, cât și Chows au o ezitare profundă în a avea încredere, dar odată ce construiesc o relație, legătura este de neîntrerupt; calitate peste cantitate când vine vorba de relații, și băiete, băiete, perechea Scorpion și Chow Chow va fi o relație de calitate.

Știm cu toții că zodia Săgetător iubește aventura și are un mod de a fi destul de jovial. Astfel, Husky-ul Siberian este poate cel mai bun partener dintre toți pentru Săgetător. Acești câini sunt plini de viață și rezistență și au adesea o serie răutăcioasă care îi trimite în aventuri distractive care vor ține un Săgetător mereu pe picioare.

Capricornii sunt recunoscuți pentru dăruirea și etica lor puternică în muncă. Sunt unul dintre cele mai de încredere semne ale zodiacului. Deci, ce este un meci făcut în rai pentru ei când vine vorba de câini? Câinele de munte din Berna! Acești puroi puternici sunt cunoscuți pentru natura lor afectuoasă, loialitate și dispoziție harnică, făcându-i partenerul ideal pentru un Capricorn.

Așa cum Vărsătorul este unul dintre cele mai excentrice semne ale zodiacului, Whippet este una dintre cele mai unice rase de câini din biologie. Whippets sunt cunoscuți pentru adaptabilitatea și capacitatea lor de a fi atât activi, cât și calmi, satisfăcând nevoia Vărsătorului de moduri active și mai pasive de a trăi. Whippets sunt un amestec perfect de contemplare înfricoșătoare și execuții active de energie, companie și independență.

Peștii sunt cunoscuți pentru empatia, compasiunea și înclinațiile lor artistice, căutând adesea conexiuni emoționale și relații profunde. O rasă de câini potrivită pentru Pești ar fi afectuosul și intuitivul Cavalier King Charles Spaniel. Cavalerii sunt blânzi, iubitori și buni în a capta emoțiile stăpânilor lor, oferind sprijinul emoțional și compania de care Peștii au nevoie în mod regulat.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.