Săgetătorul trebuie să facă un pas înapoi

by Horoscop Urania
Săgetătorul trebuie să facă un pas înapoi

Citește horoscopul acestui weekend și află ce te așteaptă!

Berbec

În aceste două zile, vei avea ocazia să te apropii și mai mult de rudele tale. Veți petrece timp de calitate, vă veți distra împreună și veți redescoperi cât de amuzante pot fi rudele voastre! Cu bateriile încărcate, săptămâna care urmează va părea și mai ușoară!

Taurul

Urmăriți-vă dieta în acest weekend! Ai un stomac mai sensibil, iar dacă nu îl îngrijești cum trebuie, vei merge la farmacie sau chiar vei ajunge la spital!

zodia Gemeni

Timpul nu va fi de partea ta în acest weekend.

Pentru că ai lăsat treburi neterminate la serviciu, ești puțin îngrijorat și nu te poți relaxa. Incearca sa te concentrezi cateva ore doar pe problemele de la serviciu, ca sa te relaxezi dupa! În caz contrar, va apărea haosul!

Cancer

Vei petrece multe ore în afara casei și, din această cauză, te vei simți mult mai bine. Chiar dacă temperatura este destul de scăzută, e bine să iei puțin aer rece, mai ales că ieși mai rar! Profita de ocazie pentru a te reconecta cu natura!

Leu

Vei descoperi sâmbătă că ai avut așteptări prea mari de la partenerul tău de viață, iar el nu mai vrea să le satisfacă.

Găsiți o modalitate mai blândă de a vă întoarce împreună, sau veți ajunge în curând într-o situație dramatică!

Fecioara

Chiar dacă nu mai ai probleme financiare, asta nu înseamnă că trebuie să-ți schimbi atitudinea și să renunți la modestie! Trebuie sa ramai aceeasi persoana amabila si politicoasa, indiferent de nivelul economiilor tale!

Balanta

Poți profita de acest weekend pentru a-ți face ordine în casă! Are nevoie de mai multa atentie, mai ales ca nu ai pastrat curatenia in ultima vreme! Așadar, cereți rudelor să vă dea o mână de ajutor și să nu mai fugiți de responsabilități!

Scorpion

Unul dintre colegii dumneavoastră vă va cere sfatul într-o chestiune mai delicată.

Chiar dacă ai o prietenie frumoasă, nu înseamnă că trebuie să-l încurajezi să urmeze o atitudine care se limitează la legalitate! Trebuie să arătați aceeași integritate, indiferent de cine raportați!

Săgetător

Ești o persoană energică și îți place să iei inițiativa! Cu toate acestea, în aceste două zile, este mai bine să rămâneți pe margine și să oferiți celorlalți șansa de a se afirma. În caz contrar, vei trezi nemulțumiri și invidie în jurul oamenilor din jurul tău!

Capricornul

Te vei simți mai relaxat în acest weekend și vei dori să-ți petreci tot timpul în confortul casei tale.

Încercați să experimentați cu un fel de mâncare nou în bucătărie! Dacă va avea gust și va arăta bine, te vei simți împlinit și o vei mânca cu bucurie!

Vărsător

Treci printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere emoțional. Cu toate acestea, nu trebuie să te întinzi pe spate și să acordi o atenție excesivă partenerului tău de viață. S-ar putea să nu fie complet sincer cu tine și să facă o mișcare greșită pe care nu o poți ierta!

Pești

Daca sambata vei fi mai ocupat si vei face multe cumparaturi sau calatorii mai lungi, duminica situatia se va schimba total pentru tine.

Te vei putea relaxa si te vei bucura de prezenta unei persoane cu adevarat speciale care te-a ajutat foarte mult in trecut! Arată-i recunoștința ta!

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.