Saturn în casa a XII-a: semnificație, impact și remedii

by Horoscop Urania
Saturn în casa a XII-a: semnificație, impact și remedii

Saturn în Casa a XII-a cu remedii: –

Saturn în Casa a XII-a face din persoană un iubitor de singurătate, păstrător secret și introvertit. Nativii pot avea lipsă de încredere în sine la o vârstă fragedă. Datorită acestei poziții a lui Saturn, mulți dintre voi trebuie să ducă o viață singuratică de cele mai multe ori. Nativul poate fi atașat și atras de yoga, meditație și spiritualitate, iar tu s-ar putea să te detașezi de treburile lumești sau de viața lumească la bătrânețe. Saturn în al 12-lea Bhava al Horoscopului se detașează de plăcerile lumești după vârsta de 50 de ani și indică o orientare și atracție spirituală. Oamenii cu Saturn în a 12-a casă a diagramei natale doresc să fie singuri de cele mai multe ori. Saturn în Casa a XII-a aduce probleme inițiale și timpurii în viața de căsătorie, dar va fi de scurtă durată. Cu toate acestea, nativii se pot bucura de o căsătorie de lungă durată cu soțul lor chiar și după unele probleme și lupte în viața lor conjugală.

Saturn în Casa a 12-a cu Mercur, Luna, Venus sau Jupiter aduce Rajayoga, oferind satisfacție fizică, fitness bună, venituri mari, satisfacție sexuală și o mulțime de proprietăți în viață după 30 de ani. Nativul poate deveni bogat în țări străine. Unii oameni pot câștiga faimă prin scris, romane, poezie, povestire, filmare etc. De asemenea, poți deveni un excelent scriitor, pictor sau blogger de călătorie.

Saturn în Casa a XII-a

Casa Saturn poziționată într-un Kundli:-

Saturn în al 12-lea Bhava vă afectează subconștientul și vă face să acumulați bogăție imensă și succes cu întârzieri și dificultăți. Un Saturn benefic pozitiv în Casa a XII-a te va face să muncești extrem de mult cu dăruire și perseverență pentru a-ți îndeplini obiectivele.
Saturn ca al 6-lea, al 8-lea sau al 12-lea domn în al 12-lea Bhava, împreună cu cauzele benefice Vimala Vipreet Raj Yoga, care vă oferă putere, succes, bogăție și determinare. Dorințele tale pot fi îndeplinite cu întârzieri și dificultăți.

Arderea Saturn din Casa a 12-a vă poate oferi o mulțime de lupte și obstacole în calea voastră. Relația ta cu membrii familiei nu va fi amiabilă. Este posibil să mergeți împotriva normelor, tradițiilor și regulilor sociale și să vă confruntați cu repercusiunile. Este posibil să fii psiholog sau psihiatru pentru persoanele aflate într-un azil mintal. Cu toate acestea, Soarele și Mercur cu Saturn în Casa a XII-a vă pot binecuvânta cu un post de mare autoritate în serviciile guvernamentale și vă pot face ofițer în marina, forțele aeriene, serviciul fiscal, armată și biroul de afaceri externe. De asemenea, vă poate oferi succes în domeniul imigrației, ambasadei și aviației.

Saturn retrograd în Casa a XII-a te poate face să te simți singur și deprimat în viață. S-ar putea să te complați în fapte păcătoase și să te confrunți cu închisoarea temporară și umilirea. Este posibil să nu vă puteți îndeplini speranțele, aspirațiile și visele și vă puteți confrunta cu numeroase dificultăți și întârzieri în obținerea bogăției și a succesului. Nu veți găsi o companie adevărată sau un partener ideal și vă veți confrunta cu dureri de inimă în tinerețe. Căsătoria după vârsta de 31 de ani va fi fructuoasă.

Semnul zodiacal și influența Nakshatra: –

Saturn în poziția Casei a 12-a te poate face să descoperi adevărul mistic al vieții. Puteți dobândi proprietăți ancestrale cu unele dificultăți. Puteți deveni concentrat și ambițios și vă puteți bucura de creștere împreună cu prosperitatea în viață în faza de mijloc. Nu vei fi foarte aproape de familia ta, dar s-ar putea să primești tot felul de hrană și sprijin deosebit de la soțul tău și socrii tăi. Uneori îți va plăcea să fii distante față de pace și muncă profesională, deși s-ar putea să menții o legătură puternică cu prietenii și cu cercul tău social. Viața ta de căsătorie poate trece prin unele suișuri și coborâșuri inițial, dar treptat tu și soțul tău s-ar putea să înțelegeți reciproc perspectivele și să vă bucurați de fericirea și plăcerile vieții conjugale complete. Vă va plăcea să scrieți ficțiune și puteți deveni un scriitor de ficțiune sau un povestitor de succes, ceea ce vă va conecta la un tărâm și o dimensiune viselor. Vei avea o mare putere de imaginație, care te va ajuta să reușești în scris și în domeniile creative.

Impactul lui Saturn în Casa a XII-a a Nașterii: –

Saturn din Casa a XII-a ar putea să-ți activeze subconștientul și să te conecteze cu diferite tărâmuri spirituale. Vă aduce liniște sufletească și satisfacție mentală și vă crește căutarea pentru spiritualitate. Până la 28 sau 30 de ani, s-ar putea să deveniți încet iluminat și să obțineți creștere. Saturn în cel de-al 12-lea Bhava îți poate face munca din greu în țări străine și îi poate sprijini pe cei defavorizați. Saturn în această poziție a Casei a 12-a vă poate face munca într-un domeniu de ambasadă și puteți deveni diplomatul sau secretarul unui stat care iese și menține relații externe cu alte țări. S-ar putea să deveniți bogat după 38 de ani și să acumulați destui bani pe pământuri străine. S-ar putea să deveniți o persoană foarte puternică intrând în politică.

Efectele pozitive ale lui Saturn în Casa a XII-a:

Saturn în cel de-al 12-lea Bhava s-ar putea să vă aducă sprijin de la soțul/soția după căsătorie și veți duce o viață armonioasă după vârsta de 35 de ani. Veți avea suficient timp pentru a vă înțelege și a folosi oportunitățile de a vă bucura de viața căsătorită. S-ar putea să renunți la lene, să devii dedicat și concentrat pe obiectivele tale profesionale și să obții succesul după vârsta de 35 de ani. Succesul ar putea fi amânat, dar nu refuzat în cazul tău. Saturn îți va oferi rezultate bune pentru munca ta grea prin eforturi proprii. S-ar putea să-ți ia ceva mai mult decât altora de vârsta ta pentru a reuși în viață, dar îți vei atinge scopul dorit. Puteți porni într-un exemplu semnificativ de dezvoltare personală pentru alții și puteți dezvolta o personalitate care vă va oferi o carieră stabilă și o relație bună cu ceilalți din viața dvs. S-ar putea să acumulezi bogăție imensă și vei câștiga prin locuri de muncă secrete la vârsta ta mijlocie. De asemenea, s-ar putea să vă răsfățați să efectuați Yagnas și să vă distrugeți inamicii.

Efectele adverse ale lui Saturn în Casa a XII-a: –

Saturn în Casa a XII-a te va face să te confrunți cu dureri de inimă și singurătate în viața ta amoroasă la o vârstă fragedă. Vei avea mai multe relații temporare, dar nu de lungă durată. Saturn în Casa a 12-a vă poate spori limitările, poate crea fobii și poate crea anxietate, depresie și alte probleme psihologice pentru o perioadă scurtă. S-ar putea să rătăciți fără țintă, să petreceți timp visând cu ochii deschiși și să vă faceți iluzii despre viitor până la 30 de ani. Ar trebui să fiți mai serioși, dedicati, mai practic și disciplinați în ceea ce privește obiectivele sau visele dvs. S-ar putea să suferi de abatere și durere în viața romantică. Puteți să vă fracturați sau să vă pierdeți membrele în urma unui accident. Poți deveni leneș, neîncrezător, aspru în vorbire și absorbit de acte păcătoase în tinerețe, dar lucrurile se vor schimba drastic după vârsta de 30 sau 35 de ani în bine.

Exaltarea și slăbirea lui Saturn în Casa a XII-a: –

Saturn înălțat în Casa a XII-a în semnul Balanță:-

Saturn din Casa a XII-a a horoscopului în zodia Balanță îl face pe nativ imoral, lipsit de iubire, necruțător, talentat, retras, extravagant, vicios, victorios din punct de vedere politic, un căutător al plăcerii, instabil financiar și succes prin resurse ascunse cu faimă. Saturn în al 12-lea semn Bhava în Balanță îi face pe nativi să obțină profituri în țări străine. De asemenea, poate menține căsnicia intactă și de lungă durată pentru nativ, chiar și cu turbulențe, obstacole și lupte.

Saturn slăbit în Casa a XII-a în semnul Berbec: –

Saturn din Casa a 12-a a Nașterii în zodia Berbec dă rezultate malefice, deoarece aduce multă neliniște, depresie cu stres mental, pierderea proprietății și averea familiei dobândită. Nativii cu Saturn în Casa a 12-a din Horoscop au, de asemenea, mulți dușmani ascunși care ar putea fi din propria lor familie sau rude, colegi de muncă, șefi și prieteni. Este posibilă dependența de fumat, alcool și plăcerea sexuală secretă.

Semnul tău Ascendent și Saturn în Casa a XII-a:-

 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Berbec dă dragoste pentru singurătate și scris. Nativ poate deveni un scriitor de succes și se poate stabili în străinătate. Este posibilă rănirea picioarelor sau a membrelor. Nativii pot deveni bogați, dar au mult mai puține economii din cauza cheltuielilor grele.
 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Taur îi face pe nativi să acumuleze în secret bogăție prin diverse mijloace în mai multe moduri. Sunt posibile câștiguri din investiții. Nativii se pot bucura de multă plăcere sexuală în anii de mijloc.
 • Saturn din Casa a 12-a a Ascendentului Gemenilor face să călătorească și să se stabilească în țări străine după vârsta de 30 sau 35 de ani. Nativul poate deveni bogat și de succes după ceaiul de 35 de ani. Plăcerea sexuală secretă sau afaceri clandestine sunt posibile.
 • Saturn în Casa a XII-a a Ascendentului Racului are succes în mass-media, radio, ancorare, comentarii, difuzare și divertisment. Unii oameni pot deveni modele de succes. Nativul poate deveni liderul unui grup mare.
 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Leului oferă succes în domeniul marketingului, al serviciilor bancare și al reclamei. Unii oameni se pot descurca bine în domeniile administrative și de management. Căsătoria târzie poate fi posibilă. De asemenea, cineva poate deveni prizonier sau ofițer CID.
 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Fecioarei vă poate oferi succes prin locuri de muncă guvernamentale sau antreprenoriat în țări străine. Succesul în comerț și import-export este posibil.
 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Balanței face pe cineva sfânt și evlavios din fire. Nativul va avea un talent pentru scris, rătăcirea în natură și blogging. Succesul prin blogging de călătorie sau blogging alimentar este posibil.
 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Scorpion vă poate face leneș, păcătos și dependent de obiceiurile proaste și vă poate provoca infecție la ochi, infecție hepatică și probleme digestive. Unii oameni pot deveni chelii devreme în viață.
 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Săgetător vă poate fractura membrele sau degetele. Unii oameni pot suferi de închisoare pe termen scurt din cauza acuzațiilor false. Dușmanii tăi secreti îți pot împiedica progresul în viață.
 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Capricornului poate provoca infecții ale sângelui sau boli ale pielii. Vor apărea dureri la coaste și la picioare. Nativul poate pierde oportunități în viață din cauza lenei și a îngăduirii de sine. Nativul poate deveni bogat, dar poate pierde bogăția din cauza tendințelor extravagante.
 • Saturn din Casa a XII-a a Ascendentului Vărsător oferă succes după căsătorie. Creșterea muncii în parteneriat este posibilă. O activitate independentă după căsătorie este o posibilitate. Munca independentă poate oferi o mulțime de câștiguri. Nativul poate deveni un expert cititor de tarot sau astrolog.
 • Saturn în a 12-a Casă a Peștilor Ascendentul oferă succes în țări străine după vârsta de 35 de ani. Bogăția poate dura timp, dar succesul și veniturile constante vor exista după vârsta de 30 de ani. Nativul poate deveni bogat și faimos după vârsta de 38 de ani.
 • Remedii generale pentru Saturn în Casa a XII-a: –

 • Oferă asistență financiară celor săraci și ajută-i să-și facă viața mai bună.
 • Serviți persoanele cu dificultăți fizice sau petreceți timp cu persoanele în vârstă și ajutați-le în treburile lor zilnice. (Seva Daan)
 • A oferi educație, a oferi taxe sau bani și a-i învăța pe copiii săraci sunt alte modalități de a-l liniști pe Saturn. (Vidya Daan)
 • Serviți părinții, guru și persoanele în vârstă în timpul lor de nevoie ca o practică regulată, ceea ce îl face pe Saturn fericit și îl poate ajuta pe nativ să reducă efectele negative ale lui Saturn.
 • Urmați o dietă vegetariană și evitați alcoolul.
 • De asemenea, ar trebui să stea departe de a minți și a înșela.
 • Evitați sau ignorați oportunitățile de a flirta cu sexul opus și nu fiți niciodată infidel față de partenerul dvs.
 • Asistența orbilor îmbunătățește rezultatele lui Saturn în bine.
 • Nu tăiați și nu tăiați niciodată copaci.
 • Oamenii aflați sub efectele adverse ale lui Saturn nu ar trebui să ucidă sau să omoare un șarpe sau vreo reptilă. Nativii cu Saturn slab sau inadecvat ar trebui să se comporte bine cu slujitorii lor sau cu oamenii asupriți și asupriți.
 • Hrăniți cât mai mult posibil maimuțe, vaci și câini.
 • Închinați-vă Domnului Bhairava sâmbătă și vizitați Templul lui.
 • Hrăniți câinii negri în mod regulat.
 • Câteva remedii speciale pentru Saturn Malefic: –

  Cântarea zilnică Shani (Saturn) Beeja Mantra Om Sham Shanishwaraya Namah
  Cântarea zilnică Shani (mantra tantrică a lui Saturn).
  Om cărucior Preem Prom Sah Shanishcharay Namah

 • Cântați Moksha Mantra și Maha Mrtyunjaya Mantra- Aum Tryambakam Yajaamahe Sugandhim Pushtivardhanam Urvaarukamiva Bandhanaan-Mrityormuksheeya Maamritaa.
 • Ar trebui să încerci să poarte haine de culoare verde închis.
 • Ar trebui să udați Peepal sau Banayan Tree pe Saturn. Iluminarea până la Lampa cu ulei sau lampa cu ulei cu semințe negre sâmbătă în Templu va anula efectele malefice ale lui Saturn.
 • Cântați Hanuman Chalisa sau Shani Chalisa zilnic în Templu.
 • Faceți în mod regulat un serviciu caritabil voluntar.
 • Distribuiți medicamente gratuite oamenilor săraci, bătrâni sau nevoiași.
 • Sursa articolului

  Citește și

  Lasă un comentariu

  Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

  Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.