Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Singură sau într-o relație? Cum ești mai fericită, în funcție de zodia ta – Horoscop > Astrologie

Berbec(21 martie – 20 aprilie)

Te descurci grozav pe cont propriu.

Viața ta este plină, ești fericită și nu duci lipsă de distracție și acțiune. Nu ai nevoie de nimeni pentru a te simți împlinită și nu ești dependentă de nimeni altcineva pentru fericirea ta.

Taur(21 aprilie – 21 mai)

Te vezi cum îți împărtășești viața cu altcineva.

În timp ce o relație nu poate fi singurul lucru pe care îl ai în viața ta, aceasta o afectează în multe feluri și trebuie să îi poți face loc. Având o relație, devii conectată la prietenii partenerului tău, familiei lui, animalelor lui de companie, idei, activități, aprecieri, antipatii, situații de viață, considerente religioase și politice și chiar opțiunile lui de distracție.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Ești capabilă să te gândești la o relație fără ca ideea angajamentului să te sperie.

Dacă
noțiunea de angajament este înspăimântătoare pentru tine, nu vei putea
niciodată să ai o relație fără a o sabota neintenționat. Dacă poți vedea
de ce o relație ar fi benefică pentru tine fără ca ritmul cardiac să
îți crească, atunci ești pregătită.

 

Rac(22 iunie – 21 iulie)

Poți lăsa orice fost sau relație din trecut în urmă și poți oferi unei noi relații timpul și atenția de care ar avea nevoie.

Dacă ești prea prinsă în trecut, nu ar mai fi loc pentru cineva nou. Deși există cu siguranță un bagaj semnificativ de amintiri, știi că ești suficient de puternică pentru a avea o nouă dragoste în viața ta.

Leu(22 iulie – 22 august)

Tot ce vrei este o iubire necondiționată.

Știi că meriți tot ce e mai bun și o dragoste care vine cu condiții sau te face să te schimbi pentru ca celui de lângă tine să-i fie bine nu e pentru tine. Știi că ești valoroasă și nu trebuie să încerci să coonvingi pe nimeni să te iubească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunți la acea listă cu calitățile pe care trebuie să le aibă partenerul tău perfect.

Știi că dacă ai un set imposibil de așteptări este un mod de a-ți bloca orice șansă de a avea o relație. Ești deschisă și nu-ți vei lăsa obsesia pentru perfecțiune să-ți saboteze viitoarele iubiri.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Te afli într-un moment al vieții tale în care poți pune interesele altcuiva înaintea alor tale.

Relațiile necesită mult compromis și răbdare, iar tu ești suficient de pregătită emoțional pentru a face asta.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

Te simți confortabil în propria piele și îți place de tine.

Te-ai acceptat și ești gata să accepți pe altcineva în viața ta. Când te simți în largul tău cu tine însăți, este mult mai ușor să te raportezi la o altă persoană. Dacă nu ești fixată pe propriile defecte, poți accepta mai mult și mai ușor caracteristicile unice ale unui bărbat.

Înscrie-te AICI

 

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

Ești deschisă la o relație și poți renunța la singurătate.

Nu ești disperată să găsești pe cineva, deci e foarte probabil să-l găsești într-un mod neașteptat. Din moment ce iubești schimbarea, aștepți cu nerăbdare situații noi care te vor ajuta să evoluezi și te vei schimba dacă vei avea o persoană specială în viața ta.

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Știi ce e important pentru tine și ce vrei într-o relație, dar asta nu te face infelxibilă sau incapabilă să faci compromisuri.

Nu te vei modela în altă persoană, dar nici nu îți vei pune restricții atunci când vine vorba de un potențial partener. Ești gata să depui efortul necesar pentru a avea o relație sănătoasă.

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ești genul de persoană care să se concentreze pe lucrurile mici și nu vei face un mare caz din fiecare dezacord sau problemă pe care le-ai putea într-o nouă relație.

Există momente în dragoste în care trebuie doar să lași lucrurile să curgă de la sine și să mergi mai departe. Ești relaxată și iei totul așa cum vine. Fie că ești singură sau nu, poți fi fericită.

 

Pești(19 februarie – 20 martie)

Nu depinzi de o altă persoană pentru a fi fericită, pentru că poți face tu asta pentru tine însăți.

Nu ești cineva care are nevoie de un bărbat lângă ea cu orice preț, deoarece nu ți-e frică să fii singură. Ești creativă, plină de imaginație și găsești numeroase activități care să-ți aducă bucurie. Cu toate acestea, în viața ta e loc și pentru altcineva dacă e cazul.


Sursa


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *