Singurul lucru pe care fiecare semn zodiacal îl poate manifesta pe 21 mai și care se va împlini de fapt

by Horoscop Urania

Iată ce trebuie să se manifeste fiecare semn zodiacal pe 21 mai 2023. Întotdeauna va fi cineva care îți va spune că este imposibil. Întotdeauna vor exista cei care se îndoiesc de drumul tău sau vor încerca să-ți distragă atenția de la a crede în tine și în visele tale. Pentru a-ți îmbrățișa soarta, trebuie să risipiți gândurile altora. Trebuie să te ții de voința ta divine și să ridici din umeri sau să zâmbești îndepărtând cuvintele altora atunci când ei spun că nu se poate.

Cei care nu au fost induși în puterea manifestării sau în intuiția lor vor încerca întotdeauna să planteze semințele îndoielilor în alții pentru a-și valida alegerile. Totuși, trebuie să persistezi. Alege să crezi chiar și atunci când poate părea provocator, deoarece îi separă pe cei care își manifestă visele de cei care pur și simplu trăiesc în regretele lor.

Ce trebuie să manifeste fiecare semn zodiacal pe 21 mai 2023:

Berbec

Manifesta: Conversații îndrăznețe

Țineți o piatră a soarelui în mâini în timp ce repetați afirmația și puneți-o în îmbrăcămintea pentru ziua respectivă, în timp ce generați un sentiment de îndrăzneală.

Afirmație pentru azi: Sunt îndrăzneț cu cuvintele și intențiile mele.

Taurul

Manifesta: Noi surse de venit

Folosind cuișoare, ghimbir și cardamom, creează un tonic de băut în timp ce repeți afirmația pe măsură ce ai încredere în tine pentru a atrage noi surse de venit.

Afirmație pentru azi: Mă străduiesc mereu să îmbrățișez noi modalități de a deveni abundent financiar.

zodia Gemeni

Manifesta: Încredere în decizii

Luați un băț și trageți un „x” pe pământ, stropiți-l cu scorțișoară și plantați bățul în centrul „xului”. Repetă afirmația și simți în tine puterea și încrederea de a merge înainte în viață.

Afirmație pentru azi: Pot lua decizii sănătoase, pozitive în viața mea.

Cancer

Manifesta: Adevăr

Folosind o curățare cristalină, creați o aură a dorințelor despre cum sunt lucrurile, așa cum invitați în adevăr prin mantra.

Afirmație pentru azi: Îmbrățișez lucrurile pentru ceea ce sunt, mai degrabă decât pentru ceea ce mi-aș dori să fie.

Leu

Manifesta: Rețele

Induceți un ciclu de abundență și recunoștință pentru extinderea ceea ce sperați să primiți către altul. Acesta poate fi un ajutor sau ceva financiar, așa cum vă numești manifestarea prin afirmarea ta.

Afirmație pentru azi: Atrag relații noi și benefice în viața mea.

Fecioara

Manifesta: Direcția de carieră

Creați un ulei folosind foi de dafin, tămâie și ulei de jojoba. Unge-ți al treilea ochi și chakra gâtului în timp ce repeți afirmația de zece ori.

Afirmație pentru azi: Sunt concentrat pe ceea ce este în binele meu cel mai înalt.

Balanta

Manifesta: Noi drumuri

Pune pe altar o lumânare violetă și roșie cu tămâie din lemn de santal și runa inguz pentru noi începuturi. Înainte de meditație și de incantare a afirmației, unge-ți chakra inimii cu ulei de tămâie.

Afirmație pentru azi: Sunt încântat de noile posibilități din viața mea.

Scorpionul

Manifesta: Transformare

Sub lumina Lunii și a stelelor, scrie pe hârtie ceea ce ai depășit în viața ta. Ardeți în siguranță, apoi depozitați cenușa într-un vas cu apă. Adăugați ulei de lămâie și lavandă. Turnați acest lucru în grădina dvs. în timp ce repetați afirmația de opt ori.

Afirmație pentru azi: Îmbrățișez o viață nouă și plină de entuziasm.

Săgetător

Manifesta: Urmându-ți inima

Colectați patru lumânări verzi și una roz. Așezați pe altar cu petale de trandafiri proaspete și un șnur alb înfășurat lejer în jurul tuturor celor cinci lumânări. Pune-ți mâinile pe inimă în timp ce repeți afirmația de șapte ori, concentrându-te pe lumânarea roz care reprezintă adevărul inimii tale.

Afirmație pentru azi: Am încredere în inima mea și în direcția pe care mă simt chemat să o urmez.

Capricornul

Manifesta: Mai mult timp nefuncțional

Utilizarea turmalinei negre creează spațiu pentru bucurie și relaxare în ziua ta. Așezați-l sub pat pe partea pe care dormiți frecvent în timp ce vizualizați spațiul care se deschide în jurul vostru în viața voastră.

Afirmație pentru azi: Îmi pot schimba programul pentru îmbunătățirea mea și a celor pe care îi prețuiesc.

Vărsător

Manifesta: Traiul vesel

Plantați balsam de lămâie lângă ușa din față în timp ce inhalați parfumul și repetați afirmația de patru ori.

Afirmație pentru azi: Sunt demn să mă bucur de fiecare moment al vieții mele.

Pești

Manifesta: Schimbări pozitive de acasă

Întindeți-vă casa cu balsam de lămâie și levănțică, apoi puneți un baton de scorțișoară în afara ușii dvs. în timp ce repetați afirmația de patru ori, apelând într-un spațiu sigur și îngrijitor.

Afirmație pentru azi: Îmi fac o casă care îmi hrănește sufletul.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.