SOARE ÎN CAPRICORN 14 IAN-FEB. 12

OCHIUL PE CER: SOARELE ÎN CAPRICORN: 14 IANUARIE – 12 FEBRUARIE

Soarele intră în Capricorn: 14 ianuarie

Soarele se mută în Capricorn 14 ianuarie, și apoi li se va alătura Saturn pe 4 februarie. Este un tranzit mixt și, în timp ce Soarele se descurcă bine cu munca, este încă într-un semn de dușman și poate crea fricțiuni cu guvernul și șefii și relațiile tată/fiu și poate afecta sănătatea într-un mod negativ. Încă perioada de la 21-25 ianuarie este de bun augur în constelația Abhijit (aprox. Capricorn 6.40-11.13) unde se pot manifesta binecuvântările Domnului Brama și marele succes.

Asta pentru că există o constelație ascunsă în zodiac numită Abhijit (situată la 6.40-11.13 Capricorn) care este considerată una dintre cele mai de bun augur stele și este cea de-a 28-a nakshatra misterioasă a zodiacului. În tradițiile astronomice occidentale, este cunoscut sub numele de Vega și Soarele tranzitează acolo timp de 5 zile, 21-25 ianuarie.

Komilla Sutton notează că Abhijit înseamnă victorios și cucerire complet și este legat de Brahma, creatorul și, de asemenea, de Vishnu, păstrătorul. Este o stea în care individul își poate scrie propriul destin. Se poate păstra vechiul și poate crea ceva nou. Această constelație este foarte puternică și oferă o unitate spirituală și abilitatea de a dori să câștigi indiferent de circumstanțe. Este condus de Soare și sprijină conducerea în timpul tranzitului său în constelația 20 ianuarie după-amiaza până pe 25 ianuarie.

Saturn și Soarele sunt inamici și a-i avea pe amândoi împreună în Capricorn poate contribui la problemele de sănătate pentru lei cu acest tranzit în casa a 6-a, iar Capricornii sunt, de asemenea, vulnerabili. Arderea lui Saturn unde este ascuns în spatele Soarelui și nu este vizibilă este, de asemenea, problematică până pe 21 februarie. Totuși, în Capricorn există multă putere pentru ca Soarele să înceapă noi afaceri și, cu multă muncă, să se îndrepte spre succes.

Soarele este afectat de Capricorn și s-ar putea să simtă că nu a făcut suficient, lucrează în exces, iar acest lucru poate crea energie egocentrică și scepticism și lipsă de umor. Poate duce la circulație deficitară, mâini și picioare reci și probleme cu suprarenale. Acesta este tranzitul casei a șasea pentru lei, dar suferința poate crea prea multă energie de foc sau pitta, așa că rămâneți răbdători și răcoriți-vă cu apă de nucă de cocos. Aveți grijă să vă îndatorați prea mult.

Berbecul se descurcă bine în primele câteva săptămâni ale acestui tranzit cu un tranzit al Soarelui în casa a 10-a pentru recunoaștere și posibilă promovare la locul de muncă dacă alți factori sunt prezenți în dasha-urile tale principale. Scorpionii fac de asemenea bine acest tranzit, deoarece este un tranzit al Soarelui din casa a treia, care promovează curajul de a trece prin provocările legate de muncă. Răsărirea Vărsătorului poate avea cele mai multe probleme cu acest tranzit, deoarece este un tranzit al Soarelui în casa a 12-a și ar putea duce la pierderea statutului sau la dificultăți în relațiile de la serviciu sau la ridicarea problemelor de stima de sine. Amintiți-vă să fiți umili la locul de muncă și să nu vă certați cu șeful dvs.

Amintiți-vă că toate tranzitele sunt secundare dasha-urilor și influențează oamenii în moduri diferite. Dacă rulați o perioadă Saturn/Soare sau Soare/Saturn, veți fi mai mult afectat de acest tranzit și dacă sunteți Leu, Capricorn sau Vărsător în Rising sau zodia Lunii, este posibil să observați mai mult. De asemenea, în funcție de câte puncte Ashtakavarga aveți în Capricorn pentru Soare, vă va afecta diferit. Ca întotdeauna, consultați un profesionist astrologie vedica previziuni adecvate.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :