Soarele în Săgetător este anotimpul expansiunii și bucuriei


OCHIUL PENTRU CER: SOARELE ÎN SĂGETĂTOR – ESTE ANOAZUL BUCURIEI

Punctul luminos al tranzitelor de Crăciun este mutarea Soarelui în semnul Săgetător al lui Jupiter pe 16 decembrie, aducând bucurie expansivă pentru acțiunea dreaptă. Ne putem gândi la Armata Salvării care își bate clopotele în fiecare Crăciun pentru a salva lumea. Calitățile pozitive ale Soarelui ies la iveală cu acest tranzit în Sag. care includ energie pozitivă, corectitudine, imparțialitate, devotament pentru idealuri și cauze înalte, prietenie și bucurie, distracție, sinceritate. Sun și Jupiter sunt prieteni buni și au o relație de 5/9 între Sag. și Leul, așa că este o relație spirituală profundă care iese la iveală de Crăciun și un optimism care extinde viața cu bucurie de sărbători. Este mare nevoie. Creșterea Leilor și a Berbecului se descurcă cel mai bine cu tranzitul, dar și cu creșterea Săgetătorului dacă ego-ul nu îi pune în cale. Taurul, Capricornul și Gemenii au probabil mai multe probleme cu acest tranzit deoarece este o casă a 8-a, a 12-a și a 7-a din propria zodie. Este amestecat pentru alții.

Anul acesta, nu există aspecte malefice care să strice tranzitul, deoarece Saturn este în Capricorn și Rahu și Ketu și Marte nu se apropie. Folosind reguli astrologice avansate, Semnul Săgetător este înconjurat de Saturn malefic în Capricorn și Marte malefic și Ketu în Scorpion și aceasta este o yoga Papakatri sau Foarfecă și poate avea un impact negativ asupra creșterii Săgetătorului și trage în jos o parte din energie și creează mai mult stres pentru lor.

Prima parte a călătoriei Soarelui este în Nakshatra lui Mula (Sag. 0-13.20) despre care am discutat de multe ori, legată de Ketu spiritual și zeița Niriti cărora le plăcea să descompună materialul și să ne amintească de esența noastră spirituală. Primele 3 grade ale acestei stele sunt o zonă vulnerabilă 16-18 dec, dar Soarele este încă înălțat în diagrama divizională D-9 aici și poate face față transformării pe care o cere sufletului aici. Soarele tranzitează prin Mula, (Moo’la), ocupă Săgetătorul (0-13.20) (16-29 decembrie) și această constelație este legată de săparea adâncă a unui mănunchi de rădăcini. După cum notează Charlotte Benson, scopul acestei stele este să rămână înrădăcinată în lumea fizică, având în același timp aspirații mari de a obține eliberarea. Zeița acestei constelații este provocatoarea, Niritti, zeița demon a negației și transformării. Influența ei dureroasă provoacă omenirea să-și schimbe radical natura esențială și să dea politicii care se întâmplă în întreaga lume, ne așteptăm la tot felul de răsturnări. Această constelație este condusă de Ketu, care tranzitează în semnul profund spiritual al Scorpionului, astfel încât energiile spirituale profunde pot apărea și este un moment bun pentru retragerile de meditație. Tranzitul Soarelui prin acest teritoriu este acum un pic mai supărat și nu este de mirare că facțiunile aflate în război ale guvernului își ridică capetele pentru a răcni și mai mult.

Totuși, un timp pentru bucurie de vacanță, dar nu fără o transformare spirituală necesară. Moment bun pentru a vă pune meditația și yoga și pentru a vă odihni și a vă echilibra pentru a scăpa de pleșnirea furioasă și furie care ar putea progresa până la Crăciun.

Ne apropiem și de solstițiul de iarnă 21 dec. Acesta este un moment în care energiile magnetice ale planetei se reechilibrează. E timpul să te odihnești mai mult și să sărbătorești și să te bucuri de muzică și grupuri. Energiile solstițiului de iarnă creează adesea energii dependente de muncă și dacă alergi prea mult, este ușor să te îmbolnăvești. Rămâi odihnit și menține-ți sistemul imunitar puternic. După cum am mai scris, menține-ți sistemul imunitar puternic luând Collostrom sau alte stimulente, stai departe de zahăr și concentrează-te pe alimente calde și onctuoase care reduc Vata sau elementul aer. Bucurați-vă de sezonul sărbătorilor

Notă: Iubește această poză cu pom de Crăciun, care are un Ganesh deasupra copacului și un Buddha în fundal. Cu toții trebuie să ne bucurăm și să sărbătorim moștenirile culturale bogate din întreaga lume.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :