Top 5 cele mai instabile emoțional zodii

by Horoscop Urania
Top 5 cele mai instabile emoțional zodii

A fi instabil emoțional nu este ceva cu care ar trebui să îți fie rușine, este doar foarte important să recunoști aceste lucruri ți se întâmplă.

Astrologia poate oferi câteva indicii cu privire la care sunt acele zodii care pot controla mai bine emoțiile, dar și acelea care au probleme cu instabilitatea emoțională.

Dacă ești un semn de Pământ (Taur, Fecioară sau Capricorn), atunci ești cunoscută ca fiind unul dintre cele mai stabile . Însă nu la fel stau lucrurile în cazul zodiilor de mai jos.

Racul este un semn zodiacal guvernat de Lună, iar acesta este afectat celor născuți în această zodie este directă de fazele Lunii. Racii sunt semne de Apă, ceea ce înseamnă că poate și cea mai mică pietrică le poate afecta starea emoțională.

Nativii Rac trec de la râsete și distracție la tristețe și planuri în numai câteva minute și fără a fi cu adevărat provocați. Deși această schimbare bruscă de dispoziție poate fi îngrijorătoare pentru unele persoane din jurul nativilor Rac, trebuie să ții cont de fapt că ei nu reacționează așa cu din răutate. Pur și simplu simt lucrurile mult mai intens decât orice alt nativ. Timpul petrecut de unul singur îl ajută pe nativ Rac să se regăsească, să se calmeze și să stabilizeze emoțiile..

Așa cum era de așteptat, echilibrul este esențial pentru nativii născuți în această zodie. Însă pentru a-și păstra acest echilibru este nevoie de multă energie, concentrare și exercițiu. Uneori, nativii vor cauza intenționat dezechilibru în viețile lor cu scopul de a duce la bun sfârșit ceea ce și-au propus.

Atunci când se întâmplă însă acest lucru, starea lor emoțională va fi complet dată peste cap. Însă, cum sunt genul de oameni care caută mereu să trăiască viața într-o armonie perfectă, vor face tot ceea ce poate să se implice în mod egal în toate aspectele vieții, de la carieră până la relații.

este un semn zodiacal fix, ceea ce în teorie ar însemna că este stabil emoțional. Să nu uităm însă că vorbim de un semn de Apă. Dacă nu vor și controlați emoțiile, simțiți totul un uragan, un cutremur o alunecare de pământ puse toate la un loc, fără abilitatea de a opri capacitatea de a se descurca în aceste situații.

Emoțiile îi pot ajunge complet și se vor manifesta sub forma de supărare, dorință de razbunare, ieșiri nervoase, uneori și violente. Însă lucrurile nu sunt atât de rele precu par. Unul dintre simbolurile Scorpionului este pasărea Phoenix ridicându-se din cenușă. Uneori, ei trebuie să ajungă la cel mai jos nivel pentru a reveni la stadiul normal de stabilitate emoțională.

În mod normal, nativii Săgetători nu sunt cunoscuți ca fiind instabil emoțional. Însă pot avea modificări de dispoziție. Într-o zi vor reacționa la o surpriză cu bucurie și exaltare, iar următoarea zi vor privi lucurile cu supărare, nedumerire sau dezinteres.. În cazul Săgetătorilor, totul ține de starea de spirit. Dacă sunt distrați sau preocupați de anumite lucruri, acest aspect va influența radical modul în care vor reacționa și cum se vor comporta.

Nativii Pești sunt cunoscuți pentru focul lor, dar și pentru emoțiile puternice care se schimbă de la un moment la altul. Este semnul zodiacal care adoră să se retragă în propria lui lume unde se simte fericit și împlinit căci detestă sentimentul de a fi restricționat de ceva sau cineva.

Toate acestea îl transformă pe nativul Pești într-o persoană imprevizibilă. Pentru a naviga prin energie lor tumultuoasă, Peștii trebuie să se concentreze mai mult pe ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor, și nu la visele lor atât de frumoase și perfecte.

Foto: PR

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.