Tranzit solar în Scorpion (16 noiembrie 2021)

Soarele va fi tranzit în zodia Scorpion în perioada 16 noiembrie – 15 decembrie 2021. Acest tranzit al Soarelui va aduce cunoștințe profunde și succes în activitățile de învățământ superior și de cercetare. Cei care sunt oameni de știință, psihologi sau lucrează în departamentul de prognoză meteo se vor distra bine în carieră. Studenții se vor descurca bine în programele lor de învățământ superior și de învățare. Oamenii din domeniul ocult, din domeniul muncii spirituale sau din domeniul astrologiei vor câștiga popularitate, succes și bogăție de această dată. Unii oameni pot obține bogăție și prin moștenire.
Aici Păcatul se va alătura lui Ketu în semnul Scorpion, provocând yoga de bun augur și yoga graham, care pot da rezultate negative asupra armoniei și sănătății domestice în familia ta, în special tatălui sau figura în vârstă din familie.

tranzit solar în scorpion

Efecte și rezultate ale Tranzitul solar în Scorpion pe diferite semne zodiacale:-

Berbec:-

Sun, ca domn al 5-lea în casa a 8-a, va oferi succes în domeniul științei și cercetării în special studenților. Nativii Berbec se vor descurca bine și în domeniul medical. Unii oameni pot obține, de asemenea, avere și proprietăți prin moștenire. Sănătatea poate cauza probleme unora. Profesorii se vor descurca, de asemenea, bine în profesiile lor.

Taurul:-

Soare ca al 4-lea domn în casa a 7-a pentru nativii Taur va da succes în căsătoria amoroasă. S-ar putea să te căsătorești cu partenerul tău de dragoste. Viața personală și profesională va decurge bine cu fericire. Venitul va fi bun din serviciul și afacerea dvs. Sănătatea va fi bună și fericirea casnică va fi acolo. Deși, problemele de sănătate ale soțului/soției pot deveni preocuparea ta.

Zodia Gemeni:-

Tranzitul Soarelui, în calitate de al treilea lord în casa a VI-a, va da succes în sporturile de competiție și examenele de concurs pentru postul guvernamental. Unii șomeri pot primi o ofertă de muncă foarte profitabilă. Orice problemă de litigiu va merge în favoarea dumneavoastră. Politicienii și profesorii se vor descurca și ei bine.

Cancer:-

Soarele ca al 2-lea lord tranzitând în casa ta a 5-a va da succes în toate eforturile tale. Puteți câștiga bani din mai multe surse. Elevii se vor descurca bine în educația lor. Cei care se află în domeniul sportiv, artistic sau în orice fel de muncă creativă vor vedea creștere, popularitate, succes și bogăție în viața lor în această perioadă.

Leu:-

Tranzitul Soarelui, ca prim domn, în a 4-a casă, vă va oferi confort materialist și fericire. Acesta este un moment bun pentru actori și politicieni. Câștigurile din afaceri legate de proprietate există. Deși, pot exista probleme de sănătate în familie, dar vor exista fericire domestică și fericire conjugală în viața ta.

Fecioara:-

Tranzitul Soarelui, al 12-lea lord, în casa a treia, vă va oferi succes după muncă grea și luptă. S-ar putea să vă confruntați cu unele probleme legate de învățământul superior sau de călătorie în țări străine. Câștiguri prin angajarea în străinătate vor fi acolo. Cei care sunt în sport vor străluci în profesie.

Balanta:-

Tranzitul Soarelui în calitate de al 11-lea lord în casa ta a 2-a va oferi oportunități ample de a acumula și de a salva bogăție în sumă mare dragi nativi Balanță. Veți vedea creștere și fericire în viața personală și profesională cu sănătate bună.

Scorpionul:-

Tranzitarea soarelui în propria ta casă 1 ca al 10-lea lord îți va oferi succes și popularitate prin munca și ocupația ta. Respectul și statutul tău vor crește. Sănătatea ta va fi bună, iar veniturile vor fi bune.

Săgetător:-

Soarele care tranzitează în casa ta a 12-a ca al 9-lea lord îți va oferi o oportunitate foarte promițătoare de a te angaja și de a te stabili în străinătate sau într-un loc îndepărtat de țara ta de naștere. Averea ta va străluci în străinătate și veniturile tale vor crește, de asemenea, odată cu îmbunătățirea stilului tău de viață.
Capricorn:- Tranzitarea soarelui în casa ta a 11-a vă poate oferi câștiguri neașteptate și prosperitate materialistă. Puteți obține avere și proprietăți de la rudele dvs. Contactele tale vor crește, la fel și veniturile tale.

Vărsător:-

Soarele care tranzitează în a 10-a casă ca al 7-lea lord vă va oferi o bună oportunitate de a acumula bogăție din mai multe surse. Venitul și economiile dvs. vor crește. Succesul în dragoste și căsătorie va fi acolo. Pot exista o oarecare creștere, promovare și creștere în ocupația dvs.

Pesti:-

Tranzitul solar în casa ta a 9-a îți va oferi succes în învățământul superior. Tatăl tău se va descurca bine și financiar. Unii oameni se pot angaja și se stabilesc în străinătate. Succesul pe pământ străin este asigurat cu câștiguri bune. Venitul tău va fi bun.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :