Tranzitul lui Mercur în Capricorn (29 decembrie 2021)

Mercur va începe să tranziteze în semnul Capricorn din 29 decembrie 2021 până pe 6 martie 2022. În timpul acestor 65 de zile mari de tranzit al lui Mercur în zodia Capricorn, Mercur va fi ars și neputincios în majoritatea zilelor, dar va da rezultate conform altor planete. Mercur va fi tranzit în zodia Capricorn până pe 6 martie 2022 cu Saturn. Saturn este o planetă prietenoasă cu Mercur. Deci, rezultatele Mercur vor fi în general de bun augur pentru mulți oameni. Dar un aspect al lui Rahu poate cauza inițial întârziere, deprimare și luptă la locul de muncă. Vorbește cu Astrologul acum pentru a afla mai multe despre impactul Tranzitului lui Mercur în Capricorn.

Mercur va fi retrograd în ianuarie 2022, dar datorită conjuncției dintre Saturn și Soare cu Mercur în perioada ianuarie-februarie, mulți oameni vor obține succes, popularitate și creștere în cariera lor. Mulți nativi vor excela în ocupația lor. Cei care sunt în domeniul ingineriei, media, marketingului vor obține tot felul de creștere, succes și popularitate prin ocupația lor.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn (29 decembrie 2021)

Impactul și efectele Mercur tranzitează în Capricorn semn pentru toate cele 12 semne zodiacale:-

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Berbec:-

Tranzitul mercurului în casa ta a 10-a te va face serios în ceea ce privește munca și cariera ta. Datorită impactului lui Saturn și Soarelui cu Mercur, nativii Berbec își vor acorda prioritate muncii față de orice în primele luni ale anului 2022. Este posibil să obțineți popularitate prin munca și ocupația dvs. Se vor îmbunătăți și veniturile.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Taur:-

Mercur va fi în tranzit în casa ta a 9-a, te va face norocos și bogat în următoarele luni. Lucrarea ta importantă va fi finalizată. Succesul în învățământul superior va fi acolo. Unii oameni pot avea succes în educație sau în ocupație și în țara străină. Viața amoroasă și viața de familie va fi, de asemenea, liniștită și fericită.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Gemeni:-

Nativii din Gemeni vor vedea dificultăți și căderi în profesia lor în primele luni ale anului 2022. Unii oameni pot suferi, de asemenea, din cauza lipsei de bani. Pot exista ciocniri și altercații în viața ta romantică și domestică. Popularitatea și respectul dumneavoastră pot scădea în societate sau la locul de muncă.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Cancer:-

Nativii cu cancer vor fi fericiți și de succes în primele luni ale anului 2022. Prosperitatea financiară va fi acolo. Unii oameni se pot îndrăgosti de partenerul lor ideal, iar alții își pot transforma romantismul în căsătorie în 2022. Nativii cu cancer vor fi fericiți și vor fi multe sărbători în familie. Succesul și activitățile de bun augur îți vor înconjura viața în primele zile ale anului 2022.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Leu:-

Mercur va fi în tranzit în casa voastră a șasea poate aduce succes după luptă și deznădejde în primele zile ale anului 2022 pentru voi dragi nativi Leu. S-ar putea să deveniți victorios în cauzele tale în instanță, dar tensiunile și programul agitat îți vor ruina fericirea și pacea în viață. Veniturile vor fi bune, dar cheltuielile vor fi mari. Deși, va exista o creștere bună în cariera ta.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Fecioară:-

Mercur în zodia Capricorn în casa ta a 5-a va oferi succes și fericire în relațiile tale amoroase. Orice muncă creativă vă va aduce bani și popularitate. Unii pot avea succes și în industria divertismentului și a reclamei. Cariera de actorie, modeling, design vă va oferi succes și bogăție pentru nativii Fecioare în primele luni ale anului 2022. Unii pot obține succes și prin intermediul rețelelor electronice și al rețelelor sociale.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Balanță:-

Nativii în Balanță vor obține rezultate mixte în primele luni ale anului 2022. Soarele, Mercur și Saturn, impactul asupra casei a patra a ta va da ceva succes și unele probleme în viața personală și profesională. Venitul tău va fi decent, dar volumul de muncă va fi agitat. Vor exista diferențe și în viața ta de dragoste și de familie. Dușmanii sau concurenții tăi vor încerca să-ți facă rău.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Scorpion:-

Nativii Scorpion se vor distra bine în ocupația și învățarea lor. Cei care învață noi meserii sau abilități vor obține succes și fericire datorită succesului în munca lor. Cei care sunt în sport sau profesie didactică vor primi promovare sau vor crește veniturile. Tranzitul mercurului în casa ta a treia poate da popularitate unor oameni prin mass-media, marketing și scris.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Săgetător:-

Tranzitul lui Mercur în casa a II-a pentru nativii Săgetător va aduce noroc și bogăție din abundență. Veniturile și economiile vor fi mari și veți duce o viață confortabilă și luxoasă în primele luni ale anului 2022. Vor fi câștiguri din mai multe surse. Viața de familie și viața amoroasă vor fi fericite. Vor fi sărbători și în familia ta.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Capricorn:-

Tranzitul lui Mercur în casa 1 a zodiei Capricorn cu Saturn va da succes după muncă grea. Angajarea pe cont propriu și afacerile vor oferi succes și bogăție din abundență după ce depuneți un efort suplimentar. Sănătatea va fi bună, dar unele probleme minore de sănătate vor apărea în familie. Dorințele vor fi împlinite și puteți deveni ambițioși și vă concentrați în 2022.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Vărsător:-

Nativii Vărsător vor fi fericiți în timpul călătoriilor lungi. Călătoria în străinătate va aduce recompense și câștiguri. Unele dorințe pot fi îndeplinite după o întârziere și o luptă. Răbdarea va fi cheia succesului tău dragă Vărsător. Mercurul care tranzitează în casa ta a 12-a va oferi succes în ingineria software și munca online. Unii oameni pot obține faima prin scrisul lor și prin alte eforturi creative.

Tranzitul lui Mercur în Capricorn – Pești:-

Nativii Pești vor fi fericiți și bogați în primele luni ale anului 2022. Unele dintre dorințele lor vor fi îndeplinite. Va crește respectul dumneavoastră la locul de muncă. Mulți oameni pot primi, de asemenea, spor și promovare. Tranzitul lui Mercur în casa ta a 11-a cu Saturn îți va oferi bani și succes cu creștere și promovare în ocupația ta. În general, o perioadă fericită și plină de satisfacții pentru tine.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :