Tranzitul lui Mercur în semnul Taur din 07 iunie 2023 până în 23 iunie 2023

by Horoscop Urania

Data30 mai 2023

Tranzitul Mercur în zodia Taur în perioada 07 iunie – 23 iunie 2023, poate aduce recompense, bani și oportunități pentru mulți oameni în ceea ce privește cariera și afacerile lor. Cei care plănuiesc să înceapă un nou loc de muncă sau o afacere pot reuși și să prospere în această perioadă. Șomerii pot obține locuri de muncă potrivite. Nativii singuri pot găsi un romantism clandestin pasional și aprins în viața lor pentru o scurtă perioadă. Puțini oameni își pot găsi perechea ideală în această perioadă. Nativii Taur, Fecioară și Pești pot experimenta succes, fericire, prosperitate și beatitudine romantică în această perioadă. Oamenii din domeniul aviației, automobile, mass-media, divertisment, inginerie software, comunicare, proiectare, editare, software, scriere și publicare ar putea progresa și observa o creștere în această perioadă. Cei care lucrează în bănci sau în departamentele de management și finanțe pot primi promovări sau creșteri. Persoanele care desfășoară activități independente pot obține recunoaștere în această perioadă. Câștigurile din speculații și investiții sau fonduri mutuale pot fi posibile pentru nativii din Gemeni și Berbec.

mercur tranzit taur 2023

Mai jos, vom discuta efectele și rezultatele tranzitului lui Mercur în zodia Taur și impactul acestuia asupra tuturor celor 12 semne zodiacale:-

Berbec:- Tranzitul cu Mercur în Casa a 2-a vă poate face să vă relaxați și să vă relaxați, deoarece vor exista numeroase oportunități de a câștiga cu ușurință avere din mai multe surse și vă puteți bucura, de asemenea, de vacanță sau de călătorii exotice în această perioadă. Viața romantică ar putea fi incitantă.

Taurul:- Tranzitul lui Mercur în Casa ta I poate aduce succes în afacerile și eforturile tale politice. Cei din domeniul sportului și divertismentului pot câștiga popularitate. Este posibil să prosperați în profesia sau ocupația dvs. în această perioadă.

Zodia Gemeni: Tranzitul mercurului în Casa ta a 12-a poate aduce câteva călătorii fructuoase în țări străine. Puțini oameni se pot implica în relații amoroase clandestine. Veniturile tale vor fi bune, dar cheltuielile pot fi mari. Unele cheltuieli medicale sunt posibile în familie. Oricum, norocul te va favoriza.

Cancer:- Tranzitul cu Mercur în Casa ta a 11-a poate aduce progres și creștere în cariera ta. Unele dintre dorințele sau dorințele tale ar putea fi îndeplinite. Vă veți simți fericit și sănătos în această perioadă, iar viața va fi ușoară pentru majoritatea dintre voi.

Leu:- Tranzitul lui Mercur în Casa ta a 10-a îți poate oferi un nou loc de muncă sau o promovare și o creștere a slujbei sau profesiei tale actuale. Succesul la examene de concurs și la sport este posibil. Popularitatea și statutul dvs. pot crește în această perioadă. Succesul în politică este asigurat. Elevii se pot descurca, de asemenea, bine în educația lor.

Fecioara:- Tranzitul lui Mercur în Casa ta a 9-a te-ar putea face o poziție înaltă la locul tău de muncă în această perioadă. Unii dintre voi s-ar putea să obțină locuri de muncă guvernamentale în această perioadă. Viața ta romantică va fi fericită și va fi pace și armonie în mediul tău domestic. Viața ta de zi cu zi ar putea fi lină și ușoară în această fază.

Balanta:- Tranzitul mercurului în Casa ta a 8-a poate aduce o mulțime de complicații și obstacole în viața ta în această perioadă. Cu toate acestea, este posibil să câștigați niște bani prin jocuri, loterie, pariuri sau investiții. Problemele de sănătate pot fi complicate și ar putea exista o despărțire sau o separare în viața ta amoroasă sau căsătorită. Viața ta domestică ar putea fi certată.

Scorpionul:- Tranzitul mercurului în Casa ta a VII-a poate aduce creștere și prosperitate financiară în această perioadă pentru mulți nativi. S-ar putea să-ți transformi povestea de dragoste în căsătorie în această perioadă. Dragostea și viața de cuplu vor fi plăcute. Celibatarii ar putea gasi o noua iubire in viata lor. Te vei descurca bine în educație și sport în această perioadă. Ar putea exista câștiguri din călătorii, investiții, activități speculative și eforturi riscante.

Săgetător:- Tranzitul lui Mercur în Casa ta a 6-a ar putea face minuni pentru cei care fac parte din sectoarele mass-media, jurnalism, IT și comunicare. Aspiranții care caută noi locuri de muncă sau muncă guvernamentală ar putea avea succes. Problemele tale de sănătate ar putea fi delicate și vei avea tensiune și anxietate în această perioadă. Cu toate acestea, lupta ta poate aduce recompense și succes pentru tine în această perioadă. Puteți deveni victorios în chestiuni politice sau juridice. Poziția ta financiară va fi în regulă.

Capricornul:- Tranzitul Mercur în Casa ta a 5-a poate aduce succes în scriere, editare, actorie, cânt și pictură, actorie și publicitate. Poziția ta financiară poate fi puternică în această perioadă. Noile locuri de muncă sau afaceri ar putea aduce câștiguri semnificative în această perioadă. Câștigul tău poate crește, iar un nou partener de dragoste poate aduce fericire. Venitul, economiile, confortul și bucuria dvs. vor fi la cote maxime.

Vărsător:- Tranzitul mercurului în Casa ta a IV-a îți poate spori norocul și averea în această perioadă. Lucrurile vor fi ușoare și vei fi fericit cu viața personală și profesională. Succesul vă poate veni ușor în această perioadă. Progresul după un anumit efort este asigurat în afacerea sau ocupația dvs. O nouă muncă ar putea fi plină de satisfacții în această perioadă.

Pesti:- Tranzitul lui Mercur în Casa ta a III-a ar putea aduce succes în domeniul sportului și al divertismentului. Cei care caută noi oportunități profesionale ar putea avea succes. Puteți începe să câștigați din mai multe surse în această perioadă. S-ar putea să strălucești în sport și în domeniul tău profesional sau educațional. Talentul tău poate fi recunoscut în această perioadă. Lucrurile pot fi ușoare la locul de muncă.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.