Tranzitul Mercur în Scorpion 2021 21 noiembrie 2021

Mercur va fi tranzit în semnul Scorpion din 21 noiembrie 2021 până în 10 decembrie 2021. Impactul său va fi de obicei negativ pentru majoritatea oamenilor din zodia, dar cei care sunt în domeniul astrologiei sau domeniul didactic vor avea unele câștiguri. Semnul Scorpion denotă, de asemenea, bunul simț și psihologie. Deci, oamenii s-ar putea să nu-și folosească bunul simț în mod corespunzător pentru a-și finaliza munca. Cei care sunt psihologi se vor petrece bine în profesia lor. Unii își pot asculta vocea interioară și pot câștiga înțelepciune. Puțini vor trece prin faza transformării și vor obține succesul prin vocea lor interioară.
Soarele va fi, de asemenea, în tranzit în Scorpion, poate da noroc, creștere și succes brusc unor oameni, în special celor din domeniile artistice. De asemenea, în plus, Ketu va fi în tranzit cu Mercur și Soarele va provoca întârzieri și dificultăți pentru a îndeplini o sarcină importantă și a obține rezultate dezirabile în carieră. Vorbește cu Astrologul acum pentru a afla în detaliu despre impactul Mercury Transit asupra vieții tale.

tranzit de mercur în scorpion 2021

Impactul tranzitului lui Mercur în Scorpion asupra diferitelor semne zodiacale:

Berbec:-

Oamenii Berbec vor avea câștiguri în profesie, cum ar fi predarea, îngrijirea medicală, știința ocultă, meditația, astrologia etc. Sunt posibile puține pierderi prin investiții sau în afaceri. Veniturile vor fi decente, dar cheltuielile vor fi mari.

Taurul:-

Oamenii Taur vor dezvolta conexiunea lui Dumnezeu cu partenerii lor. Single, poate găsi pe cineva interesant și ademenitor. Elevii vor străluci în competiție. Afacerile vor merge bine pentru nativii Taur. Va exista o creștere în carieră pentru o perioadă scurtă de timp.

Zodia Gemeni:-

Nativii Gemeni vor străluci în profesia lor de la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lunii decembrie. Șomerii vor primi un loc de muncă bun. Unii chiar ajung să obțină o poziție înaltă în serviciul guvernamental pentru a obține examene competitive și interviuri. Deși, vor exista lupte financiare și dizarmonie în viața personală.

Cancer:-

Nativii cu cancer pot străluci artistic sau în domeniul didactic în această perioadă. Unii oameni vor avea succes și în învățământul superior. Viața ta amoroasă îți va oferi fericire. Single își poate găsi potrivirea potrivită. Norocul te va favoriza. Venitul poate crește, de asemenea.

Leu:-

Nativii Leu vor avea sărbătoare acasă, dar unele probleme de sănătate în familie vă pot genera și tensiune. Sunt posibile șanse de creștere, creștere, promovare în ocupația dvs. Veniturile vor fi bune, dar cheltuielile vor fi mari. Prietenii și rudele vă pot oferi asistență financiară.

Fecioara:-

Nativii Fecioare se vor lupta din greu în carieră și studii. Unii oameni pot avea succes în domeniul mass-media și al comunicării. Unii oameni vor avea și succes creativ. Vă puteți îmbunătăți rutina zilnică și stilul de viață, de asemenea.

ibra:-

Nativii în Balanță pot străluci în astrologie și în domeniul ocult. Unii oameni pot obține succes artistic prin scris, actorie, pictură. Venitul și economiile dvs. vor crește. Unii oameni pot obține și succes politic. Soțul dumneavoastră vă poate ajuta financiar sau profesional.

Scorpionul:-

Nativii Scorpion vor fi fericiți în această perioadă. Statutul și respectul tău general vor crește la locul tău de muncă sau în societate. Munca independentă sau munca pe cont propriu vă poate conduce la succes și popularitate. Unii oameni pot deveni și influenți în rețelele sociale. Veți fi fericit și mulțumit de viață de la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lui decembrie 2021.

Săgetător:-

Succesul prin călătorie este destul de posibil. Câștigurile din pământ străin sau așezări în pământ străin arată strălucitor pentru tine. Unii oameni se pot angaja în străinătate. Cei care sunt în domeniul spiritual sau medical vor câștiga succes, respect și prosperitate.

Capricornul:-

Nativii Capricorn pot câștiga din mai multe surse afacerile vor fi profitabile, dar vor exista probleme în dragostea și viața domestică. Unii oameni s-ar putea schimba, de asemenea, munca sau ocupația. Afacerea nou înființată va funcționa bine. Vor fi satisfacție profesională, dar suferință în viața personală și domestică.

Vărsător:-

Succesul în politică sau în domeniul artistic va fi acolo pentru nativii Vărsător. Unii oameni pot primi sprijin de la colegii lor și de la cei mai înalți. Vor exista șanse de creștere și promovare. Puțini oameni se vor bucura de dragostea și de viața lor căsătorită. Viața profesională va avea o creștere și prosperitate.

Pesti:-

O anumită funcție religioasă de bun augur poate avea loc acasă, dragi Pești. Succesul în străinătate pare promițător. Succesul în învățământul superior este asigurat. Unii oameni ar putea obține nume și faimă în industria media, lumea publicității sau în domeniul sportului. Viața personală și profesională va fi satisfăcătoare.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :