Un bărbat Capricorn va continua să se întoarcă? (Și de ce?) • Astrologie

by Horoscop Urania
Un bărbat Capricorn va continua să se întoarcă?  (Și de ce?) • Astrologie

Un bărbat Capricorn care se întoarce după o despărțire nu este imposibil, dar nici nu este genul care să plece și să se întoarcă în mod repetat.

Bărbații Capricorn au nevoie de un motiv bun pentru a se întoarce la fostul lor. Ei nu vor să facă aceeași greșeală de două ori.

Barbatii Capricorn nu sunt impulsivi. Dacă pun capăt unei relații, este pentru că sunt siguri că trebuie să se termine. Probabil că situația va trebui să se schimbe drastic pentru ca el să se întoarcă la o veche relație.

Un Capricorn are mai multe șanse să se întoarcă la fostul său dacă au copii împreună sau dacă simte un sentiment de responsabilitate față de ea. El se poate întoarce și dacă ea s-a schimbat cu adevărat.

S-ar putea să se întoarcă o dată, dar un Capricorn se va întoarce rareori. Dacă relația eșuează de două ori, acesta este un semn pentru el că trebuie făcut.

Motivele din spatele despărțirii sunt importante

Va reveni un bărbat Capricorn la tine după o despărțire? Răspunsul la asta depinde adesea de motivul pentru care v-ați despărțit în primul rând.

Un bărbat Capricorn este mai probabil să se întoarcă la un fost dacă ea este cea care a pus capăt lucrurilor. El termină de obicei lucrurile pentru că crede cu adevărat că relația nu este bună pentru el sau partenerul său.

Dacă voi doi v-ați despărțit reciproc pentru că unul dintre voi se muta sau ați vrut să vă concentrați asupra lucrurilor diferite din viață, el ar putea fi dispus să revină mai târziu, când circumstanțele sunt diferite.

Dacă rămâi prieten cu bărbatul tău Capricorn după o despărțire, ai șanse mai mari să te întorci împreună. Dacă nu vrea nimic de-a face cu tine, totuși, acesta este un semn că nu se va întoarce prea curând.

Acest truc ciudat este singura modalitate de a atrage un bărbat Capricorn.

El nu este impulsiv

Un bărbat din Berbec s-ar putea despărți de tine din furie în timpul unei cearte. Un bărbat Balanță se poate despărți impulsiv de tine și se poate răzgândi. Dacă un bărbat Capricorn se desparte de tine, el este serios.

Barbatii Capricorn nu sunt impulsivi. Ei gândesc lucrurile cu atenție înainte de a le face. Dacă bărbatul tău Capricorn se desparte de tine, probabil că s-a gândit la asta de ceva vreme.

Un bărbat Capricorn nu se va despărți de tine doar pentru că este enervat. Își va face timp să se calmeze mai întâi și să ia în considerare întreaga ta relație și dacă mai vrea să fie în ea.

O despărțire poate părea bruscă dacă nu ai fost atent. Totuși, un bărbat Capricorn s-ar fi gândit să se despartă de tine de zile sau săptămâni. Dacă nu este sigur că se va despărți, de obicei va continua să se gândească bine.

El are încredere în propria sa judecată

Barbatii Capricorn se gandesc foarte bine la ei insisi. Au încredere în judecata lor și cred că au luat decizia corectă atunci când se despart de cineva.

Dacă bărbatul tău Capricorn nu vede un viitor cu tine, va avea încredere că a luat decizia corectă atunci când se va despărți de tine.

Dacă un bărbat Capricorn se îndoiește de judecata lui, s-ar putea întoarce la tine. De asemenea, s-ar putea să nu se despartă de tine în primul rând și va încerca să facă lucrurile să funcționeze înainte de a pune capăt relației.

Odată ce un bărbat Capricorn s-a hotărât, probabil că nu vei reuși să-l convingi să-ți dea o a doua șansă. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai făcut ceva pentru a-ți trăda bărbatul Capricorn și el a decis că nu te poate ierta.

Bărbatul tău Capricorn este dureros de distant? Reaprinde-ți dragostea.

El urăște eșecul

Bărbații Capricorn urăsc eșecul. Acest lucru poate avea efecte diferite asupra relațiilor în funcție de bărbatul Capricorn.

Relația unui bărbat Capricorn cu eșecul este complicată. Va recunoaște atunci când greșește, dar nu vrea să se pună în situația de a greși în primul rând.

Unii bărbați Capricorn nu se vor întoarce niciodată la foștii lor, deoarece asta ar însemna să recunoască că au făcut o greșeală când s-au despărțit de ei. Un bărbat Capricorn nu se va întoarce la tine dacă nu crede că a făcut o greșeală.

Pe de altă parte, un bărbat Capricorn s-ar putea simți ca un eșec atunci când o relație se termină. El poate fi dispus să-ți dea o a doua șansă, astfel încât să nu fie nevoit să accepte acel eșec.

Totuși, un bărbat Capricorn nu vrea să facă aceeași greșeală de două ori. Dacă nimic nu s-a schimbat, nu te va lua înapoi. Nu vrea ca relația doi să eșueze a doua oară!

El urăște drama

Dacă relația ta cu un bărbat Capricorn a fost plină de lupte și drame, el nu va dori să se întoarcă la tine prea curând!

Bărbații Capricorn urăsc drama. Preferă relații stabile, mature. Ei nu vor să fie cu cineva care provoacă probleme în mod constant.

Despărțirea de cineva și întoarcerea la ei din nou și din nou este ceva pe care un bărbat Capricorn îl consideră și „dramă”. Nu vrea să se ocupe de asta!

Barbatul tau Capricorn se va intoarce la tine doar daca este sigur de asta. Nu te va ține pe cârlig și nu va suporta multă dramă în viața lui.

Un mic truc pentru a smulge inima bărbatului tău Capricorn?… chiar dacă este rece și distant…

S-ar putea întoarce dacă te schimbi

Dacă vrei să știi cum să aduci înapoi un bărbat Capricorn, poate fi necesar să schimbi anumite lucruri pentru el. Nu se va întoarce dacă nu ai învățat nimic din despărțirea ta.

Dacă îți dorești bărbatul Capricorn înapoi, trebuie să-i arăți că lucrurile vor fi altfel a doua oară. Nu vrea să cadă în aceleași capcane care au făcut ca relația ta să se termine prima dată.

Oferă-ți bărbatului Capricorn spațiu și lucrează la tine dacă vrei să se întoarcă. Cât timp să acordați spațiu unui bărbat Capricorn va depinde de motivul pentru care v-ați despărțit și de cât de mult trebuie să lucrați asupra dvs.

Dacă vede că te-ai schimbat în bine, un bărbat Capricorn s-ar putea întoarce la tine.

De exemplu, dacă s-a despărțit de tine pentru că ai fost excesiv de iresponsabil sau pentru că nu aveai obiective în viață, s-ar putea să revină dacă îi spui clar că ești mai responsabil și mai motivat acum.

Se poate întoarce dacă e singur

Uneori, când un bărbat Capricorn pleacă și se întoarce, este pentru că este incredibil de singur. Acest lucru se poate întâmpla uneori când un bărbat Capricorn nu are o rețea de sprijin puternică.

Bărbații Capricorn sunt extrem de independenți și cred că se pot descurca singuri. Acesta nu este întotdeauna cazul, totuși!

Dacă tu ai fost cel care a pus capăt relației, este mai probabil ca singurătatea unui bărbat Capricorn să-l aducă înapoi la tine decât dacă ar pune capăt relației.

Despărțirea de un bărbat Capricorn îl poate face uneori să se simtă instabil. Va trebui să-și ajusteze rutina și să se obișnuiască să facă singur lucrurile din nou. Ar putea fi dificil pentru unii bărbați Capricorn.

Dacă se simte instabil și vulnerabil, bărbatul tău Capricorn ar putea fi dispus să revină la tine dacă te răzgândești cu privire la despărțire.

Această magie îl va face pe bărbatul tău Capricorn să dorească o relație cu tine.

Opinia familiei lui contează

Unii bărbați Capricorn sunt foarte orientați spre familie. Ei iau propriile decizii, dar bărbaților Capricorn le pasă încă de părerile familiei și prietenilor lor.

Dacă un bărbat din Capricorn se gândește să te ia înapoi, ar putea să-și întrebe familia ce cred.

Nu se va întoarce la tine doar pentru că familia lui te place dacă nu are nicio dorință să fie cu tine. Dacă nu este sigur că îți va oferi o a doua șansă, părerea familiei lui poate fi factorul decisiv.

Barbatul tau Capricorn ti-ar putea oferi o a doua sansa daca toti cei dragi ii spun ca trebuie. Dacă toată lumea este împotriva, va fi mai puțin probabil să o facă.

Simțul obligației sau al responsabilității

Uneori, când un bărbat Capricorn se întoarce la fostul său, este din simțul obligației sau al responsabilității. Nu este întotdeauna pentru că el încă o iubește.

De exemplu, dacă bărbatul tău Capricorn se desparte de tine și afli că ești însărcinată, el ar putea oferi relației o a doua șansă de dragul copilului tău.

Cu excepția cazului în care nu suportă să fie într-o relație dintr-un motiv oarecare, bărbatul tău Capricorn ar putea fi dispus să rămână cu tine dacă și voi doi aveți deja copii. Va face asta doar dacă crede că este mai bine pentru copii dacă rămâneți împreună.

Totuși, nu te baza pe simțul lui de obligație pentru a-ți oferi o a doua șansă. Dacă crede cu adevărat că revenirea împreună este o idee groaznică, va găsi o modalitate de a fi responsabil separat de tine.

Aceasta este greșeala numărul 1 pe care femeile o fac cu un bărbat Capricorn…

Se va întoarce dacă vede potențial

Va regreta un bărbat Capricorn că te-a pierdut după o despărțire? S-ar putea dacă tot crede că relația are potențial.

Dacă te-ai despărțit de el și el crede cu adevărat că ați fost buni împreună, ar putea încerca să vă reaprindă relația.

Dacă un bărbat Capricorn este îndrăgostit de fostul său, probabil că o va vrea înapoi. Îi ia mult timp să se conecteze cu oamenii și poate că nu vrea să renunțe la acea conexiune!

Dacă bărbatul tău Capricorn vede că te-ai schimbat, s-ar putea întoarce la tine din cauza noului potențial al relației. Dacă ai lucrat la lucrurile care l-au făcut să se despartă de tine, el va fi dispus să-ți dea o a doua șansă.

Sursa

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.