Yoga pentru bogăție, bani și proprietate în horoscop

Combinația astrologică pentru bogăție, bani, proprietate în horoscop sunt următoarele:

Casa a 4-a din a diagrama nașterii este considerată o casă a bunurilor și proprietății împreună cu Casa, Vehiculele etc. Reședința noastră, confortul și luxul în viață pot fi prezis de casa a patra a Harta natală sau diagramă D1. S, ori de câte ori stăpânul casei a 4-a este asociat cu Luna sau Venus fie în casa 1, casa a 2-a, casa a 4-a, casa a 10-a, casa a 11-a, casa a 9-a în topul unei persoane, atunci acel nativ va avea propria casă mult lux, confort în viață împreună cu mai mult de 1 vehicul. Vorbește cu astrologul pentru a afla Yoga pentru bogăție, bani, proprietate din horoscopul tău.

Dacă stăpânul casei a 4-a în graficul oricărei persoane este plasat într-o casă unghiulară, cum ar fi casa 1, casa a 4-a, casa a 7-a sau casa a 10-a, atunci acel nativ își va construi casa sau va cumpăra un apartament, vilă, apartament cu banii proprii. Nativul își va avea propria casă prin efort propriu după vârsta de 40 de ani.

Dacă stăpânul casei a 4-a este plasat în casa a 4-a împreună cu Venus sau Luna, atunci acel nativ va fi foarte bogat după 28 de ani, el sau ea poate avea mai multe case și mai multe vehicule în viață, cu multă bogăție și lux în viață, împreună cu un stil de viață de înaltă clasă.

Anumite Yoga pentru bogăție, bani, proprietate în horoscop

Dacă al 4-lea lord este conectat cu casa a 5-a sau casa a 9-a, atunci nativul va fi foarte norocos și el sau ea poate aparține unei familii aristocratice foarte influente. Nativul va moșteni averea, casa și alte proprietăți de la părinți și rude în acest caz la vârsta fragedă.

Dacă al 4-lea lord este plasat în casa a 12-a sau legat de Saturn atunci nativul nu va avea propria casă nici în locul nașterii, nici în țara natală, ci își va construi propria casă pe un pământ străin, departe de locul nașterii, după vârsta de 38 de ani. Nativul poate avea mai mult de o casă în țara străină, dar el sau ea va trăi singur la bătrânețe, fără familie.

Dacă Mercur este înrudit cumva cu al 4-lea lord, atunci nativul va avea o casă frumoasă și o mașină frumoasă și scumpă după vârsta de 33 de ani. Dacă al 4-lea domn este în poziție unghiulară față de Venus, nativul va avea proprietăți de la familie sau proprietate de la socri după căsătorie.

Dacă al 4-lea lord este plasat pe locul 12 împreună cu Saturn, atunci nativul va avea proprietăți pe pământ străin. Dacă Marte este conectat cu casa a patra împreună cu al patrulea lord, atunci nativul va avea proprietăți mari, casă mare, multe mașini și bunuri ample în orașul natal sau orașul natal.

Combinație planetară deosebită și yoga pentru bogății mari, venituri, câștiguri și economii: –

Casa a 2-a și casa a 11-a din diagrama natală sunt cunoscute pentru venituri, câștiguri și economii. Dacă al 2-lea domn din orice horoscop este asociat cu al 4-lea domn sau este prezent în casa a 4-a, nativul va avea venituri lichide mari și economii mari în viață.

Dacă al 2-lea lord este plasat în casa a 2-a și asociat cu Venus, Jupiter, Nativul găinilor Mercur va fi foarte bogat împreună cu o mare creștere a bogăției și va exista o acumulare de bogăție extraordinară pentru mulți ani după ce nativul va trece de 30 de ani.

Dacă al 2-lea domn este în casa a 11-a sau al 11-lea este în casa a 2-a, nativul va dobândi multă bogăție în tineri prin efort propriu, fără niciun ajutor și se va bucura de statutul de rege în societate cu venituri mari și multă bogăție sau bogăție în viață.

Dacă Moon se află în casa a 2-a, atunci nativul va avea bogăție fluctuantă, dar nativul se va bucura de mare respect și bunăstare în societate. Dacă al 2-lea lord este plasat în casa a 10-a, nativul va acumula multă bogăție din serviciul și profesia lor, iar nativul poate de asemenea să aparțină. din familie aristocratică.

Dacă al 2-lea lord se află în casa a 9-a asociat cu Venus sau Jupiter, nativul va fi foarte bogat chiar din zilele copilăriei. Strămoșii săi pot avea o casă mare sau o vilă și va exista multă prosperitate și în viața tatălui.

Dacă 11thlord are puterea în horoscop și fie plasat în casa a 11-a sau a 2-a, atunci nativul va avea o mare bogăție din efort de sine, în principal din ocupația sa și persoana poate deveni bogată după vârsta de 35 de ani.

Dacă al 11-lea lord este plasat cu Jupiter sau Venus într-o casă unghiulară, cum ar fi 1, 4, 7, 10, atunci nativul va avea talent și abilități unice în viață, iar nativul poate câștiga din bunăstarea publică, divertismentul public, punctele fierbinți publice etc. Aceste tipuri de planetare combinația în horoscop aduce bogăție instantanee în viață într-un ritm foarte rapid, dar numai după multă luptă în viață.

Dacă al 11-lea lord este cu Saturn sau Soare în casa a 10-a sau a 11-a, atunci nativii acumulează multă bogăție de la guvern, precum și de la public. Acest tip de combinație în diagramă te-ar putea face industrial sau politician.

Dacă al 11-lea lord și al 2-lea lord sunt așezați împreună sau asociati unul cu celălalt casa a 12-a, atunci nativii vor suferi în propria lor țară, dar pot deveni populari sau faimoși în țara străină. El sau ea s-ar putea bucura de multă bogăție în țară străină din munca lor.

Dacă Mercur sau Venus este asociat cu casa a 9-a și a 10-a și obține aspectul planetei Jupiter, atunci nativul obține un succes brusc în viață, fie prin industria sportului, fie prin industria divertismentului.

Dacă al 11-lea lord se află în casa a 5-a, atunci nativul poate deveni bogat datorită talentului lor creativ și artistic la o vârstă fragedă. Rahu se află în casa a 11-a și al 11-lea lord este în casa a 9-a, apoi nativii se luptă pentru bogăție până la vârsta de 40 de ani, dar atinge succesul și popularitatea bruscă în viață, în principal prin politică, sport sau prin afacerile din showbiz.

Dacă Mercur este în casa a 11-a cu Saturn, atunci nativul va atinge faima și succesul în viață după vârsta de 35 de ani, dar numai prin mass-media, jurnalism.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :