Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscop 11 Martie 2021: cateva probleme financiare iti dau batai de cap

Câteva probleme financiare dau bătăi de cap, dar se va găsi întotdeauna o soluție potrivită pentru a ieși din impas. Ai nevoie de bani, dar nu ai nevoie de nervi care să-ți întunece rațiunea și să te blocheze într-un abis.

Starea emoțională oscilantă, disperarea și cuvintele dure nu sunt pași spre revenire. Ești înțeles și ajutat să te calmezi și să vezi soluția tuturor problemelor cu care te confrunți.

Horoscop 11 Martie 2021 Berbec

Reușești să-ți rezolvi toate sarcinile în timp util la serviciu, dar acasă lucrurile tind să scape de sub control, căci investiția financiară făcută te-a lăsat fără bani de ajuns, iar acum nevoia tulbură apele cu partenerul de viață. Nu rezolvi nimic dacă acuzi pe altcineva, de aceea te sfătuim să apelezi la un prieten până când portofelul tău nu va fi la fel de gol. Poți răsufla ușurat, căci totul va fi bine, exact atunci când ai nevoie, la timp.

Horoscop 11 Martie 2021 Taur

Banii cam întârzie, iar neseriozitatea te afectează mai tare decât ar trebui, te dă peste cap și devii extrem de sensibil și irascibil. Fii echilibrat în declarații și nu deschide discuții care te pot aprinde și mai rău decât ești deja! Răspunsurile pe care le primești te mai calmează, dar nu suficient încât să putem spune că pericolul a trecut. Deciziile pripite te conduc spre și mai multă agitație. Discută cu cineva apropiat despre ceea ce te nemulțumește.

Horoscop 11 Martie 2021 Gemeni

Pe tine nu te mai motivează nimic. Pare că situația pe care o traversezi te-a băgat într-o depresie destul de puternică. Te simți sleită de puteri, neînțeleasă și lăsată de izbeliște fix de cei care au promis că te ajută și au cerut (a nu știu câta oară) să ai deplină încredere în ei. Ce e de făcut? Trebuie să-ți revii și să găsești calea să te încrezi din nou în viață. Pare destul de greu, dar nu e imposibil. Refuzul tău de a comunica va agrava starea în care ești. Nu te lăsa pradă deznădejdii! Astrele te sfătuiesc să mai ai puțină răbdare, să mai înduri puțin toată situația asta. Întrebările tale nu au acum un răspuns, iar asta te face să te simți descumpănit. Totul va fi bine, la final, întotdeauna va fi bine.

Horoscop 11 Martie 2021 Rac

Banii vin, dar se pare că nu ajung pentru tot ce-ai planificat în următoarea perioadă. Prioritizează totul în funcție de urgență și nevoi. Te sfătuim să nu faci niciun fel de compromis sau promisiune pe care nu ești sigur că o poți duce la îndeplinire. Este indicat să fii precaut, dar totuși încrezător în puterea ta de decizie și în capacitatea ta de a face totul așa cum trebuie. Vei reuși să închei această situație mult mai bine decât crezi acum.

Horoscop 11 Martie 2021 Leu

Ai cheltuieli mari, iar asta te nemulțumește peste măsură. Cu toate acestea, te sfătuim să nu te descarci pe oricine îți iese în cale, pentru că nu este nimeni vinovat, nici măcar tu. Se impun anumite decizii, dar nu în grabă, ci cu calm. Comunicarea este cea care te va ajuta să-ți spui oful și adevărul. Asigură-te că te faci înțeles încă de la început, ca să nu ai parte de certuri mai târziu. Va trebui să faci față altor nemulțumiri, dar te vei descurca excelent.

Horoscop 11 Martie 2021 Fecioară

Tu ești una dintre norocoasele zodiacului, căci vei putea să faci față tuturor nevoilor tale. Nu singură, ci cu ajutorul prietenilor buni pe care îi ai aproape. Reușești, cu susținere, recomandări și vorbe bune, să îți asiguri liniștea pe termen lung. Va trebui să tragi tare ca să faci față, dar pe tine nu te-a speriat niciodată munca, așa că ești pregătită să te implici total în tot ce urmează. Fii optimistă și energică, pentru că succesul se vede deja!

Horoscop 11 Martie 2021 Balanță

Ai dorit să ajuți, ai avut intenții bune, dar acum cei pe care i-ai tot ajutat nu dau niciun semn că îți vor înapoia banii datorați. Faci tot ce poți pentru a primi banii înapoi, dar tot ce primești sunt promisiuni și nimic mai mult. Starea ta se schimbă tot mai mult, dar atenție mare la sănătate! După numeroase conflicte din cauza banilor, găsești liniștea și înțelegerea la partenerul de viață.

Horoscop 11 Martie 2021 Scorpion

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar urgențele profesionale nu prea îți permit să îți iei câteva zile libere. Parcă se cere din ce în ce mai mult de la tine, iar stresul te afectează foarte tare. Riști să nu dai randament dacă nu cauți calea spre a te liniști și automotiva. Răsplata financiară pentru ceea ce faci acum este un motiv în plus pentru a continua, iar astrele îți transmit că perioada aceasta va lua sfârșit foarte curând. Încă puțin și ajungi la final.

Horoscop 11 Martie 2021 Săgetător

Obții mai mulți bani doar pentru că te-ai implicat în toate activitățile profesionale. Călătoriile în interes de serviciu te-au și ajutat să schimbi puțin aerul, iar toate obiectivele pe care le-ai avut de îndeplinit sunt deja realitate, iar asta se va vedea foarte curând și în contul tău bancar. Ești felicitat pentru modul cum îți gestionezi viața.

Horoscop 11 Martie 2021 Capricorn

Ți se cere socoteală pentru câteva decizii. Știi deja ce ai de spus și de făcut pentru a fi persuasiv. Ai toate răspunsurile la întrebările care-ți vor fi adresate. Felul tău de a fi va încânta partenerii de afaceri, iar noile proiecte îți vor rezolva multe dintre problemele financiare cu care te confrunți.

Horoscop 11 Martie 2021 Vărsător

Participi la câteva evenimente care te încântă, iar asta nu este tot. Energia ta va fi completată și de bonusuri materiale și financiare care sunt mai mult decât binevenite. Te gândești la investiții? Acționează! Vei întâmpina câteva mici probleme, dar reușita îți este garantată de astre.

Horoscop 11 Martie 2021 Pești

Fă economie dacă vrei să ai parte de reușită. Îți recomandăm să fii cumpătat în cheltuieli sau obiceiurile tale. Vei simți presiunea pe umerii tăi, dar vei putea să faci față dacă îți asculți intuiția.


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!