Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscop 22 August 2020: Pentru cei născuți în zodia Taur această zi se anunță a fi una destul de tensionată

Horoscop 22 August 2020: Racii se mişcă într-un ritm accelerat, Leii sunt într-o formă de zile mari, potrivit horoscop 22 August 2020, iar Balanţele au nevoie de o vacanţă binemeritată.

Schimbările care se soldează cu prosperitate financiară sunt la tot pasul, conform horoscopului. Balanțele și Peștii sunt zodiile care se concentrează foarte mult asupra situației lor materiale potrivit horoscop 22 August 2020. Leii, în schimb, sunt în căutarea echilibrului pe toate planurile.

Horoscop 22 August 2020 Berbec

Începeţi să faceţi sport, jogging, dimineața în parc; sunteţi într-o mare formă, potrivit horoscop 22 August 2020. Viaţa amoroasă vă predispune la un entuziasm excesiv. La job ies scântei uneori, căci nu prea vă înţelegeţi cu şefii, dar vă suportați reciproc, deoarece aveţi nevoie unii de alţii.

Nativii din zodia Berbec au un tonus foarte bun și o energie care se va menține pentru mai mult timp. Aceasta le va fi de mare ajutor în realizarea responsabilităților lor care nu sunt deloc puține. Reușiți să faceți față cu brio programului încărcat, iar oboseala nu își spune cuvântul. Este foarte posibil ca acest lucru să se datoreze atmosferei călduroase din familie, dar și echilibrului din viața voastră. Simți o stare de satisfacție pe care o așteptați de mai mult timp, potrivit horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Taur

În ceea ce privește activitățile de zi cu zi, aveți dorințe pe care nu aveţi încă posibilitatea să le realizați, căci daţi prioritate celor de suflet şi bine faceţi! Împreună cu partenerii alcătuiţi o echipă solidă, bazată pe încredere, şi obțineți rezultatele scontate, potrivit horoscop 22 August 2020.

Pentru cei născuți în zodia Taur această zi se anunță a fi una destul de tensionată și se recomandă să vă păstrați calmul. Este foarte posibil să fiți provocat și ademenit în conflicte de amploare pe care trebuie să le controlați, dar cel mai bine ar fi să le evitați. Nu este indicat să amplificați disputele, ci să le aplanați și să nu iscați altele noi. Taurii sunt impulsivi, dar au o putere de autocontrol foarte pronunțată, potrivit horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Gemeni

Vă place să vă trăiți viaţa la maximum, să vă aruncați cu capul înainte într-o mie de activităţi diferite, fără să realizați că nu puteţi să fiţi în acelaşi moment în mai multe locuri şi că sunteţi constrânși de obligații. Limitați fiind, trebuie să vă păstraţi calmul şi spiritul de câștigători, căci veţi reuşi până la urmă în tot ceea ce vă propuneți, potrivit horoscop 22 August 2020.

Dacă aveți în plan o deplasare sau o călătorie mai îndelungată, este indicat să vă asigurați că nu lăsați nimic neterminat. Este nevoie ca mai întâi să vă duceți la bun sfârșit proiectele și mai apoi să vă îndreptați spre destinația dorită. Gemenii sunt nativii care se pot lăsa cu ușurință duși de val, fapt pentru care este posibil ca anumite detalii să vă scape din vedere. Atenția sporită și energia pozitivă nu trebuie să vă lipsească în perioada imediat următoare, potrivit horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Rac

Vă mișcați într-un ritm accelerat, potrivit horoscop 22 August 2020. Uneori sunteţi prea direcți şi intrați cu bocancii în viaţa altora, dar numai pentru că vă pasă de cei dragi. Ar fi bine să vă detașați puțin şi să vă gândiţi mai mult la voi şi la familia voastră, căci niciunul dintre prietenii voştri nu va recunoaşte vreodată că l-aţi ajutat enorm.

Racii sunt destul de euforici și visează la odihnă și relaxare, mai ales că au o perioadă aglomerată atât acasă, cât și la locul de muncă. Aveți nevoie de câteva zile libere în care să vă refaceți resursele de energie, dar în care să și meditați asupra viitorului vostru. Aveți o dorință imensă de evoluție și sunteți gata să depuneți eforturi în acest sens, potrivit horoscop 22 August 2020. Este nevoie de sprijin, căci pe cont propriu ați putea întâlni obstacole, așa că discutați cu cei dragi și faceți-le cunoscute planurile voastre.

Horoscop 22 August 2020 Leu

Sunteţi în formă, desfășurați activităţi fizice, dar şi culturale, potrivit horoscop 22 August 2020. De asemenea, faceţi alegeri importante, schimburi de idei cu cei dragi, care se vor dovedi deosebit de constructive.

Nativii Leu se află într-un proces îndelungat de autocunoaștere și experimentează atitudini noi, mai ales că pot resimți o puternică senzație de dezamăgire. Este posibil să resimțiți această puternică senzație de dezamăgire cauzată de cei din jurul vostru, dar și una cauzată de propriile acțiuni, căci acestea nu au fost dintre cele mai inspirate în ultima vreme. Este foarte important să vă mențineți calmul și stăpânirea de sine, dar este necesar și să comunicați cu cei din jur pentru a vă restabili echilibrul, potrivit horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Fecioară

Aveţi un raționament deosebit de riguros şi metodic, potrivit horoscop 22 August 2020. Cu toate acestea, un cunoscut, din rea-credință, vă acuză de lipsă de onestitate intelectuală, ceea ce vă scoate puțin din minţi şi vă face tensionat.

Este posibil ca Fecioarele să fie parte a mai multor conflicte de interese și să se avânte în discuții aprinse fără să aibă vreo miză anterior stabilită. Este adevărat că traversați o perioadă mai dificilă, în care sunteți irascibili și puși mai tot timpul pe ceartă. Deși nu sunt adeptele conflictelor înverșunate, Fecioarele pot fi foarte impulsive și răzbunătoare, iar dacă sunt provocate, pot reacționa în mod neașteptat. Este indicat să vă țineți departe de conflicte, să evitați persoanele care v-ar putea provoca și să fiți mai toleranți, potrivit horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Balanță

Aţi obosit şi vreţi să luaţi o pauză, potrivit horoscop 22 August 2020. Parcă totul în jurul vostru vă deranjează, fie partenerul, fie un fir de păr rebel… Încărcați-vă bateriile şi veţi reveni în forţă!

Pentru Balanțe se pare că perioada următoare este una foarte prosperă, căci majoritatea investițiilor și proiectelor lor au un profit substanțial. Ați investit timp și resurse, ați depus multe eforturi și iată că este momentul să culegeți roadele muncii voastre. Vă doriți ca familia și cei apropiați să fie părtași la succesul vostru și resimțiți o stare puternică de satisfacție profesională. Această etapă este însă una preliminară, căci vor urma câteva proiecte mai ample în care veți evolua și vă veți perfecționa, potrivit horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Scorpion

Iubirea voastră este deosebit de fierbinte și senzuală, pasională, potrivit horoscop 22 August 2020. Numai că partenerul vă va cere exclusivitate și nu tolerează niciun alt tip de aranjamente, iar voi veţi nevoie şi de alte preocupări interesante. Veţi găsi cu siguranţă o cale de mijloc, ca să fiţi cu toţii mulțumiți.

Cei născuți în zodia Scorpion sunt foarte determinați să se reinventeze, dar au nevoie de un imbold în acest sens. Simțiți că aveți nevoie de unele schimbări în viața voastră, dar nu găsiți motivația necesară pentru a le realiza. Trebuie să vă formați o imagine clară asupra a ceea ce vă doriți și apoi să aveți curaj să puneți în practică toate ideile care vă plac. Nu ezitați să cereți sfaturi celor din jur, astfel încât să nu deveniți radicalist cu propria persoană, vă sfătuiește horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Săgetător

Se înregistrează un blocaj în comunicarea cu partenerul, deşi emoţiile voastre sunt foarte puternice, potrivit horoscop 22 August 2020. Mergeţi mult pe jos ca să vă descarcați emoţional şi vă propuneți ca, atunci când nu sunteți de acord cu partenerul, să refuzați dialogul și vă implicaţi într-o atitudine închisă.

Pentru că ați muncit mult și nu ați mai avut timp liber, este posibil să fi pierdut legătura cu mai mulți dintre prietenii voștri mai vechi. Le resimțiți lipsa și aveți nevoie de susținerea acestora, așa că ar fi bine să îi căutați și să stabiliți câteva ieșiri. Ar fi o oportunitate și pentru a socializa, și pentru a vă destinde, mai ales că nu ați mai luat de mult timp o pauză de la agitația cotidiană. Aveți nevoie de câteva zile în care să vă reîncărcați bateriile și în care să vă relaxați, potrivit horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Capricorn

Vă plac zilele în care, în familie, respectaţi anumite tradiţii care vă fac să vă refugiați într-o rutină liniștitoare, familiară. Acest lucru vă aduce, de fapt, prospețime, acuratețe şi inovație în muncă, potrivit horoscop 22 August 2020.

Capricornul tinde să se aglomereze foarte mult dintr-un exces de zel care, în mod normal, nu îl caracterizează. Vă doriți să lucrați mai mult, să vă îmbunătățiți activitatea atât acasă, cât și la locul de muncă, să ieșiți cu cei dragi și să faceți cât mai multe lucruri într-un timp scurt. Dacă nu vă organizați corespunzător, ați putea ajunge la o stare de epuizare nedorită și ați putea claca. Este adevărat că aveți și foarte multă energie pe care este bine să o folosiți în scopuri utile, dar nu ar fi rău nici dacă ați cere ajutorul cuiva apropiat, vă sfătuiește horoscop 22 August 2020.

Horoscop 22 August 2020 Vărsător

Vă doriţi să mergeţi la pescuit şi să faceţi şi antreprenoriat. Desigur, le puteţi îmbina, desfășurând activităţi de agrement. Partenerii de afaceri vor fi uimiți cât de agili, dar şi abili puteţi fi, potrivit horoscop 22 August 2020!

Relația cu partenerul de viață pare să evolueze spre o altă etapă pe care ați fost tentat să o preconizați pentru un viitor mai îndepărtat. Acest lucru vă poate lua prin surprindere, dar vă va bucura și vă va împlini pe planul sentimental. În acest sens, Vărsătorii se lasă purtați de val și lasă lucrurile să decurgă de la sine, fără a interveni în vreun fel, potrivit horoscop 22 August 2020. Deși în mod obișnuit nu sunteți deschiși la imprevizibil, de data aceasta trăiți totul la intensitate maximă alături de persoana iubită și nu vă gândiți la consecințe pe termen lung.

Horoscop 22 August 2020 Pești

Sunteţi activi, luptați pentru a vă exprima opiniile, dar este puțin frustrant, căci nu aveţi priză la şefi, potrivit horoscop 22 August 2020. Vă simţiţi chiar cenzurați, iar asta nu vă place deloc, vă gândiţi chiar la schimbarea locului de muncă…

Peștii stau ca pe ghimpi, căci sunt în așteptarea a ceva, potrivit horoscop 22 August 2020. Poate fi vorba despre niște vești din partea celor dragi, un răspuns de la un angajator sau noutăți ce țin de situația voastră financiară. Sunteți nerăbdători și sperați la răspunsuri pozitive care să vă ajute în realizarea planurilor voastre. Situația poate fi una destul de inconfortabilă, mai ales că nu vă place tensiunea și ați putea fi destul de sceptici.

Save

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!