Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscop 31 Decembrie 2020: astazi Fecioarele vor petrece pe cinste, Berbecii sunt nemulțumiți

Horoscop 31 Decembrie 2020: Berbecii sunt nemulțumiți, Fecioarele vor petrece pe cinste, iar Vărsătorii renunță la trecut, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020.

Nativii Taur ar trebui să își stăpânească emoțiile, pe când nativii Fecioară, să comunice mai mult. Nativilor Vărsător li se recomandă să iasă la plimbare.

Horoscop 31 Decembrie 2020 Berbec

Ești nemulțumit de partenerul de viață. Acest lucru se întâmplă din cauza mentalității tale. Ceri prea multă atenție, deoarece ai prea mult timp liber, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Încearcă să te calmezi.

Nu uita să le mulțumești celor din jur pentru ajutorul pe care ți l-au acordat atunci când un impas te-a pus în dificultate. Chiar dacă nu crezi, un simplu „mulțumesc!” este extrem de apreciat și îți va aduce aprecierea celorlalți. În segmentul financiar, se pare că va fi nevoie de o investiție însemnată, așadar ai grijă în privința cheltuielilor, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Taur

Problema unei sume importante de bani pe care o ai de recuperat nu îți dă pace, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Pe parcursului zilei de astăzi vei găsi o soluție care să te mulțumească.
La locul de muncă totul merge ca pe roate.

Emoțiile te pot pune în situații mai puțin plăcute, nu trebuie să le dai frâu liber celor nefavorabile. Controlează-te și siguranța de sine pe care o deții trebuie să iasă la suprafață, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Gemeni

Simți că o iei razna deoarece gelozia pune stăpânire pe tine, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Ai încredere în persoana iubită și nu uita că gelozia este o boală. Adevărul nu este întotdeauna cel pe care ți-l imaginezi.

Nu fi încăpățânat în situațiile pe care crezi că știi să le stăpânești, căci rezultatul nu va fi unul mulțumitor! Înarmează-te cu multă răbdare și explică-le celor din jur ceea ce te face nefericit, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Rac

Astăzi descoperi o latură ascunsă a unei persoane dragi ție, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Fie că aceasta este iritantă pe moment, fie că așa este ea cu adevărat, te va dezamăgi profund deoarece nu te așteptai tocmai din partea ei la acest lucru.

Cheia succesului este să nu te dai bătut în fața obstacolelor din drumul tău în plină ascensiune. Găsește-ți echilibrul de care ai nevoie și continuă să lupți, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020! Profită de timpul liber al partenerului și ieșiți la cumpărături, nu uita că reducerile sunt la orice pas!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Leu

Te gândești la relația pe care o ai la distanță cu o persoană apropiată sufletește, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Îți este dor de aceasta și nu reușești să-ți iei gândul de la ea. Poate se anunță chiar o vizită, deoarece ești nerăbdător să o întâlnești.

Gândurile tale pot fi cel mai aprig inamic, renunță să amplifici în mintea ta fiecare gest, privire sau vorbă a celor din jur, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020! Exteriorizează-te mai mult vizavi de partenerul tău de viață!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Fecioară

Pe parcursul zilei de astăzi tinzi să fii foarte emoționat din cauza unei persoane dragi ție, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Aceasta și-a anunțat vizita, iar așteptarea, pur și simplu, te omoară. Îți vei petrece seara pe cinste alături de aceasta.

Comunicarea este cheia unei relații bine definite, astfel că poți lucra la acest aspect al relației cu partenerul tău de viață. Încearcă să cauți aspecte cu care să rezonați, să fiți de acord și să dezbateți aceste subiecte, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020.

Horoscop 31 Decembrie 2020 Balanță

Nu îți destăinui problemele personale oricărei persoane, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. S-ar putea să te trezești că toată lumea va ști ce te supără. Încearcă să discuți doar cu persoanele de încredere.

O minte liberă, fără să fie încărcată cu probleme, griji sau stres, poate fi soluția pentru problemele de sănătate, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Nu te mai gândi la ce nu ai, ce nu ai făcut, ci bucură-te de fiecare clipă din zi!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Scorpion

Cine s-ar fi gândit că poți fi și o persoană sensibilă? Pe parcursul zilei, rămâi emoționat în fața unei situații destul de dificile a persoanelor din anturajul tău, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Ba, mai mult, încerci să dai o mână de ajutor.

Preia inițiativa, căci nu se recomandă să rămâi în umbră, mai ales că viața profesională va depinde de viitoarele tale acțiuni. Stabilește-ți bine planul pe care vrei să-l urmezi, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Săgetător

Te-ai săturat să ți se spună ce să faci. Pur și simpl, nu suporți ca cineva să te trateze cu superioritate. Se anunță o mică dispută, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020.

Rezervă-ți dreptul la câteva momente de răsfăț, nu te mai lăsa furat de griji și gânduri. Profită de reduceri pentru a achiziționa câte un mic cadou pentru membrii familiei, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Capricorn

Ești dezamăgit de o persoană dragă ție, deoarece aceasta nu îți va face pe plac. Gândește-te și la nevoile celor din jur, nu doar la nevoile tale, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020.

Rămâi calm, chiar dacă unele păreri nu vor fi pe placul tău! Folosește-te de critici pentru a îmbunătăți modul tău de a fi, nu te lăsa învins de acestea, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020! Seara profită de timpul liber pentru a te pune în temă cu noutățile!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Vărsător

Ai meditat destul de mult în ultimul timp, iar astăzi te hotărăști să renunți la trecut, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Consideri că prezentul și viitorul tău sunt mai importante, iar nostalgia trecutului trebuie uitată definitiv.

Nu refuza o invitație în oraș, ci bucură-te de această ocazie, profită de compania unui apropiat pentru a te confesa și discuta despre sentimentele tale, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020!

Horoscop 31 Decembrie 2020 Pești

Te gândești serios să începi o nouă afacere însă nu ești sigur că aceasta va funcționa, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020. Totul trebuie gândit cu atenție, pentru a nu da greș…

O schimbare este bine-venită atât pentru nativ, cât și pentru partenerul de viață, în privința consolidării relației dintre voi. Gândește-te la o variantă pentru a reuși această schimbare, potrivit horoscop 31 Decembrie 2020!


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!