Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscop 31 Iulie 2020: astăzi Capricornii au parte de unele conflicte în cuplu

Horoscop 31 Iulie 2020: Capricornii au parte de unele conflicte în cuplu, Vărsătorii au o zi activă şi dinamică, iar Peştii primesc doar aprecieri pozitive, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Horoscop 31 Iulie 2020 Berbec

Haideți, că astăzi nu veţi cheltui nimic. Dinamismul vostru este la pământ, vreţi să staţi în casă şi să vă odihniţi, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. Numai că prietenii voştri vor să împartă cu voi idei, planuri… și nu aveți scăpare, trebuie să le cântați în strună.

Veți avea o zi foarte reușită dacă veți fi atente la oportunitățile ce vi se ivesc în cale, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

O persoană de sex feminin din familie s-ar putea să aibă niște probleme de sănătate și vă va cere ajutorul; nu trebuie să vă îngrijorați, pentru că nu este nimic grav.

Horoscop 31 Iulie 2020 Taur

V-ar plăcea să vă petreceți ziua întinse pe covor, cu o carte în mână. Dar în jurul vostru este mare agitaţie, căci partenerul vrea să vă scoată din pepeni cu orice preţ. Trebuie să fiţi diplomate, să evitaţi certurile inutile, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. Rezistați eroic până spre seară, când totul va reveni la normal.

Nativele din Taur care nu au un partener pot cunoaște persoane interesante astăzi, iar cele care sunt deja într-o relație vor avea parte de o surpriză plăcută de la partenerul de viață.

Indiferent de statut, trebuie să vă faceți mai mult timp pentru relațiile cu cei apropiați, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Horoscop 31 Iulie 2020 Gemeni

Curiozitatea voastră nativă va fi astăzi mult mai ascuțită, căci nu ştiţi ce pun la cale partenerul şi prietenii voștri, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. De fapt, aceştia fac planuri pentru organizarea unor jocuri în echipă şi nu mare vă va fi mirarea când vă veţi descoperi hobby-uri noi care vă vor trezi un interes mare.

Este o zi destul de dificilă pentru nativele din Gemeni; vor trebui să facă față exigențelor unui șef prost dispus, dar și colegilor care vor să le pună bețe în roate, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. Nu trebuie să vă descurajați, pentru ca astrele sunt de partea voastră și veți face față cu brio tuturor dificultăților.

Horoscop 31 Iulie 2020 Rac

Veţi fi pline de bunăvoință față de familia voastră, gata pentru a vă răsfăța partenerul şi copiii. Aveţi grijă cum vă stăpâniți impulsurile, căci reacționați urât la cea mai mică remarcă pe care o vedeţi ca fiind negativă, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. Din fericire, aceste reacţii vor fi de scurtă durată.

S-ar putea ca astrele să le surâdă astăzi nativelor din Rac aflate în căutarea unui loc de muncă sau care își doresc o schimbare din punct de vedere profesional. Eliberați-vă de emoții și fiți sigur că șarmul și abilitățile voastre vor impresiona pe oricine, potrivit horoscop 31 Iulie 2020!

Dacă aveți copii, încercați să fiți mai atente la nevoile lor.

Horoscop 31 Iulie 2020 Leu

Sunteţi pline de energie, gata să construiți mai multe proiecte pentru mâine, dar aveţi grijă să nu cădeți de pe cal! Încercați să acceptați fără să o luaţi ca un afront personal, pentru că este posibil ca cei dragi să acționeze în mod independent, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Este o perioadă dificilă pentru nativele din Leu din punct de vedere emotional. Încercați să nu mai puneți la suflet orice supărare.

Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, șefii s-ar putea să vă observe, în sfârșit, eforturile depuse și să vi le răsplătească pe măsură, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Horoscop 31 Iulie 2020 Fecioară

Inima voastră este mereu sfâșiată, prinsă între pasiune şi rațiune… Nu este uşor să fiți pe jumătate rele şi pe jumătate înțelepte. Veți avea nevoie să eliminați anumite tensiuni interne făcând sport și activități în aer liber, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

O călătorie de afaceri s-ar putea să le dezmorțească pe Fecioarele care în ultima vreme s-au plafonat la serviciu, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. Nu refuzați oportunitățile care pot apărea pe parcursul zilei!

Să aveți grijă la accidentele de orice fel, astăzi sunteți predispuse la așa ceva.

Horoscop 31 Iulie 2020 Balanță

Simțiți nevoia să fiţi puțin impulsionate şi motivate astăzi, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. Partenerul vă înţelege şi vă cântă în strună, deci totul este bine. Să sperăm că veţi aprecia asta.

Balanțele vor primi complimente pentru modul în care au reușit finalizeze un proiect. Nu trebuie să vă bucurați prea mult., deoarece veți primi și mai multe responsabilități care vă vor aduce un stres în plus.

Dacă aveți un animal de companie, s-ar putea ca acesta să necesite îngrijiri medicale ușoare, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Horoscop 31 Iulie 2020 Scorpion

Atenție, astăzi s-ar putea să fiţi puțin agresive cu cei dragi potrivit, horoscop 31 Iulie 2020. Unii dintre prietenii voştri chiar s-ar putea supăra. Încercați să fiţi tolerante și vă izolați, dacă este necesar. Nu este necesar să socializați, dacă nu doriți.

O persoană mai în vârstă din anturajul vostru vă va propune să faceți un concediu sau o excursie alături de ea. Nu trebuie să refuzați din start, deoarece s-ar putea să vă facă mare plăcere. Stresul de la muncă din ultima vreme s-a acumulat, iar o vacanță este tot ceea ce aveți nevoie, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Horoscop 31 Iulie 2020 Săgetător

Astăzi vă veţi învârti ca leul în cușcă. Dacă nu veţi găsit o motivație să rămâneți acasă, vă puneţi bocancii şi porniţi în drumeții, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. Veţi alege un traseu dificil, veţi face autostopul… sau, din contră, poate veţi merge într-o destinație exotică!

O problemă de sănătate din trecut s-ar putea să vă dea din nou bătăi de cap. Nu o ignorați, ci încercați să ajungeți la medic!

Pe de altă parte, în viața sentimentală lucrurile sunt din ce în ce mai înfloritoare; era și cazul să răsară soarele și pe strada voastră, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Horoscop 31 Iulie 2020 Capricorn

În cuplu sunt de așteptat unele conflicte de autoritate, certuri pe tema „Cine decide?” sau „Cine preia frâiele?”. Ar fi bine să lăsaţi mândria deoparte și să acceptați că nu puteţi decide totul în viaţă. Şi că într-un cuplu deciziile se iau în comun, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Ziua va începe cu veste foarte bună de la un membru al familiei. Este foarte posibil să se materializeze o ofertă imobiliară pe care o așteptați de mai multă vreme.

Atenție totuși la micile detalii care pot conta, potrivit horoscop 31 Iulie 2020!

Horoscop 31 Iulie 2020 Vărsător

Este o zi activă, dinamică și chiar suficient de electrizantă, aşa că nu aveţi timp suficient nici să respirați. Ar trebui să vă multiplicați ca să fiţi prezente pe toate fronturile, potrivit horoscop 31 Iulie 2020. Dar nu e cazul să disperați, veţi face faţă cu brio.

Ziua de astăzi este sub auspiciul norocului pentru nativele din Vărsător. S-ar putea să primiți oferte concrete de colaborare sau veți primi o veste foarte bună de la unul dintre colegi, trebuie doar să aveți răbdare.

Nu uitați totuși să acordați atenție și treburilor administrative pe care le-ați neglijat în ultima vreme.

Horoscop 31 Iulie 2020 Pești

Veţi fi foarte sensibili la aprecierile pozitive și entuziaste care provin de la cei din jurul vostru. Mai ales când partenerul are doar cuvinte de laudă la adresa voastră, ar trebui să arătați receptivitate, duioșie, iubire, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.

Pentru nativele din Pești, ziua va începe lejer și va continua tot așa. Contextul astral le permite să aibă parte de momente de liniște în care să-și mai tragă sufletul…

Partenerul s-ar putea să vă reproșeze absența din ultima vreme, ar fi cazul sa profitați de momentele de liniște și să vă revanșați, potrivit horoscop 31 Iulie 2020.


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!