Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

HOROSCOP: Cum reacționezi la tristețe în funcție de zodie

Viața este precum un carusel, este plină se suișuri și coborâșuri, dar și de multe surprize pe care nu avem cum să le anticipăm. Momentele de supărare și tristețe fac și ele parte din acest traseu, reușind să ne demoralizeze uneori destul de puternic.

Iată cum reacționezi într-un astfel de moment în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

În cazul femeii Berbec, tristețea duce la nervi și furie. Dacă aceasta este supărată, imediat o va enerva orice lucru din jurul ei, oricât de mărunt ar fi. Entuziasmul va dispărea și va exista și posibilitatea de a apărea certuri.

Taur

Tristețea, în cazul femeii Taur, duce la izolare și mâncat mult. Totul va fi ca o reacție în lanț, iar un lucru va duce la altul. Chiar și certurile vor fi mai multe și mai dese, cauzele fiind foarte variate.

Gemeni

Tristețea va duce la îngrijorare în cazul nativelor acestei zodii. Dacă aceasta va dura o perioadă destul de îndelungată, grijile se vor înmulți, iar capacitatea de le face față va scădea semnificativ.

Rac

Lacrimi peste lacrimi. Această perioadă de tristețe a femeii Rac nu va putea fi ascunsă sub nicio formă. Aceasta va trage ture de plâns serioase și, uneori, chiar și interminabile. Toată lumea din jur va ști că aceasta nu trece prin cele mai frumoase clipe din viața ei.

Leu

Femeia Leu va ajunge în faza în care va suferi de o cădere nervoasă. Tristețea împreună de puțin stres îi vor pune capăt, însă atunci când va simți că nu mai poate, va cere ajutorul cuiva, cel mai probabil va asculta sfaturile venite din partea acestuia.

Fecioară

Când este tristă, femeia Fecioară nu prea se arată, însă se închide în ea și tot va da de bănuit. Atunci când vor fi purtate conversații în preajma ei, aceasta nu se va mai implica la fel cum o făcea în alte dăți, dar când va aduce un argument, cu siguranță va fi unul în contradictoriu.

Balanță

Socializare aproape egală cu zero. Odată supărată, femeia Balanță preferă să petreacă puțin timp de una singură, fiind acompaniată doar de gândurile ei. Chiar dacă uneori are impresia că nu își mai revine, se concentrează asupra acelor lucruri despre care știe că o fac fericită.

Scorpion

Este foarte probabil ca femeia Scorpion să devină violentă, dar cert este că va deveni melancolică și chiar paranoică. Gândurile ei vor deveni din ce în ce mai sumbre, iar imaginația va aduce și ea o parte din contribuție.

Săgetător

Tristețea femeii Săgetător o va duce la administrarea mai multor tipuri de medicamente, având speranța că acestea-i vor fi de folos. Seriozitatea ei va fi de speriat, iar nivelul toleranței va scădea semnificativ.

Capricorn

Adio speranțe, adio motivație! Odată ce ajunge în faza de tristețe, toate corăbiile femeii Capricorn sunt pe fundul mării. Depune eforturi pentru a ieși din această stare, însă semnele bune vor apărea destul de târziu.

Vărsător

Femeia Vărsător se detașează de toate și de toată lumea în astfel de momente. Va fi foarte tăcută și va petrece timp de una singură în speranța că va reuși să vadă cum poate scăpa de tot ceea ce a adus-o într-o astfel de stare…

Pești

Femeia Pești, odată supărată, va face o recapitulare a tuturor momentelor care au fost asemănătoare cu cel de acum. Izolarea va apărea și ea, iar grijile vor pune stăpânire tot mai mult asupra nativei acestei zodii.


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!