Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020: Această perioadă este destinată planurilor cheie. Încearcă să eviți neînțelegerile!

Horoscop saptamanal 25-31 Mai 2020: Citește rândurile următoare și află la ce să te aștepți în această săptămână, în funcție de zodie! Vezi care sunt principalele evenimente care îți vor marca aceasta perioadă, citind horoscopul saptamanal pentru zodia ta!

Această perioadă este destinată planurilor cheie. Încearcă să eviți neînțelegerile. Bucură-te de atmosfera acestui sezon, de pasiune, intimitate și încearcă să îți construiești relații puternice.

Horoscopul saptamanii pentru Berbec

Ai tot ceea ce îți trebuie ca să reușești în viață. Fii determinat pentru a reuși să îți îndeplinești toate planurile în această perioadă. Ai grijă cum gestionezi conflictele pentru că altfel este posibil să faci un compromis legat de o anumită persoană.

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Taur

Dacă rezolvi o problemă care te stresează de multă vreme, s-ar putea să îți iei o greutate de pe umeri. S-ar putea să ai idei unice, în special în sectorul afacerilor. În scurt timp va apărea o conexiune specială.

Horoscop acestei saptamani pentru Gemeni

Vei fi tentat să mergi pe anumite căi care nu te avantajează. O persoană anume te va testa în anumite privințe. Nu căuta aprobări pentru că s-ar putea să nu le primești, deși ideila tale sunt bune și inovatoare.

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Rac

Sunt încurajate planurile bune. Poate apărea eficiența pe plan general, așa că să fii organizat poate fi vital pentru a face această perioadă un succes. Orice tendință de a organiza evenimente te va lăsa dezorientat.

Horoscop saptamanii Leu

Gândește-te la timpuri demult apuse sau mergi la un film care să te facă să te simți bine și astfel te vei reinventa, mai ales dacă ești deziluzionat în urma unor evenimente prost organizate. Nu este o soluție să adopți poziția de om încăpățânat și morocănos.

Horoscop pentru aceasta saptamana pentru Fecioara

Arată tuturor ce poți face comportându-te ca un model pentru toată lumea. Astfel, poți transforma totul în ceva pozitiv și plăcut. Te acomodezi relativ ușor cu cei din jurul  tău. Dacă ceva te deranjează în mod special, spune-o fără regrete.

Horoscop acestei saptamani pentru Balanta

Orice acțiune este mai bună decât să nu faci nimic, chiar dacă simți că nu ai niciun plan de urmat. Încearcă să privești puțin înapoi pentru că acest lucru îți va da încredere să continui. Înainte să-ți dai seama, vei ajunge la destinație.

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Scorpion

Simte-te pregătit să faci o schimbare privind bugetul tău. Baza acestei schimbări va fi evitarea tentațiilor și limitarea la niște sume pe care să ți le poți permite. Atragi noi admiratori datorită noii înfățișări pe care o ai.

Horoscopul saptamanii pentru Sagetator

Ai nevoie de ajutor în orice situație te afli, în special dacă te simți tras pe sfoară. Este una din situațiile în care decizi că este suficient cât ai suportat, chiar dacă e greu de acceptat. Acest lucru poate fi adevărat și în cadrul unei idile romantice.

Horoscop pentru aceasta saptamana pentru  Capricorn

Trebuie să înfrunți probleme și situații de care te-ai protejat până acum. Ești cam prea sensibil la atmosfera acestor situații. Încrederea este cel mai important lucru în această perioadă, așa că evită-i pe cei care nu îți inspiră siguranță și confort.

Horoscop Varsator

Să te implici din punct de vedere social poate fi o soluție excelentă pentru a face față oricăror sentimente. Prietenii îți dau niște idei minunate pentru a te încuraja să te întorci la lucrurile care îți plac. Totuși, ironic este că trebuie să fii atent la oamenii cu care petreci timp. Unul din aceștia ar putea profita.

Horoscopul din aceasta saptamana pentru Pesti

Ce vrei să faci cu viața ta? Dacă ți-ai găsit sufletul căutând o motivație, acesta o poate pune în aplicare. În același timp, presiunile externe sunt mari. Dacă ai de gând să faci promisiuni sau angajamente, trebuie să te ții de ele complet și irevocabil.

Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!