Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

HOROSCOP: Top 4 zodii care se gândesc mereu la ce e mai rău

Cu toții avem un „strop” de pesimism în noi și uneori avem impresia că totul este împotriva noastră și că nimic nu merge așa cum ne dorim. Unele persoane tind să fie mereu așa și nu reușesc să vadă nimic bun în tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Iată care sunt cele patru zodii care se gândesc mereu la tot ceea ce s-ar putea întâmpla rău și la ceea ce ar putea merge prost.

  1. Taur

Nativele acestei zodii se gândesc mereu că orice investiție pe care o vor face va atrage mai multe pierderi decât câștiguri. Se îngrijorează mereu că vor rămâne fără bani și ar vrea ca aceștia să se înmulțească peste noapte fără ca ele să facă nimic în această privință, lucru care este imposibil. Femeia Taur vrea să știe că are un avantaj sau o siguranță, dar, cu toate acestea, crede că va avea parte mereu de o pierdere și nu de un câștig atunci când pune la bătaie o anumită sumă de bani. Mereu consultă mai multe persoane, pentru a încerca să elimine orice risc și vrea să aibă mereu o plasă în care să cadă.

  1. Berbec

Femeia Berbec se încadrează și ea în categoria persoanelor care tind să prevadă ceea ce se va întâmpla, iar de multe ori această previziune tinde să fie axată spre pesimism și nu spre o oportunitate sau un eventual câștig. Aceasta se așteaptă mereu la ceea ce e mai rău și caută mereu să găsească cele mai bune metode pentru a lupta împotriva acestuia. Îi este teamă să piardă și să își asume riscuri, încearcă mereu să aibă pregătit un plan B în cazul în care planul A nu dă roade sau măcar un semn de îmbunătățire. Caută mereu să găsească oportunități noi și încearcă mereu să fie prima atunci când vine vorba de un nou subiect sau o experiență nouă, pentru a se asigura că are un avantaj și că pierderile sale nu vor fi unele foarte mari.

  1. Fecioară

Fir cu fir, pas cu pas, aceasta este modalitatea de abordare a nativelor acestei zodii, indiferent despre ce anume este vorba. Deși vor să aibă parte de tot ceea ce este mai bun, Fecioarele pun mereu în față un minus și nu un plus. Nu vor să aibă așteptări prea mari, pentru a nu fi și dezamăgirea una pe măsură, motiv pentru care sunt mereu realiste, deși sunt conștiente că uneori exagerează cu pesimismul și gândirea negativă. Femeia Fecioară se gândește mereu cum anume va acționa atunci când va avea parte de o eventuală pierdere și care va fi planul pe care-l va pune în aplicare pentru a putea merge înainte…

  1. Capricorn

Se pare că femeia Capricorn este una dintre persoanele care par a fi cele mai prevăzătoare. Aceasta vrea să știe fiecare pas pe care va trebui să-l facă pe viitor și va încerca să organizeze totul înainte de vreme. Scenariile pe care aceasta le are în minte sunt unele dintre cele mai sumbre, motiv pentru care lucrează mereu din răsputeri la strategiile pe care vrea să le aplice. Aceasta nativă începe orice plan cu fraza „dacă nu iese…”, motiv pentru care încearcă să fie mereu pregătită pentru ceea ce e mai rău.


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!