Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Învățământul superior din America este în pericol?

Problema națională spinoasă a străbătut chiar sub suprafață în vremuri tulburi

Alegerile prezidențiale din 2020 din SUA abia se află în spatele nostru, dar astrologii așteaptă deja în 2024, când cetățenii țării merg din nou la vot pentru a alege un lider național.

Până atunci, probabil că am terminat cu Covid-19 și întreruperea îngrozitoare provocată de acest virus insidios. Nu există nicio șansă ca pagina să se fi apucat de retorica politică partizană, dar deriva extremă către insurecție, terorism intern și altele asemenea este o aberație care va fi probabil marginalizată în timp.

În taberele politice, polarizarea există, dar neascultarea civilă nu este un steag care poate zbura mult timp în vremea astrologică viitoare.

Este puțin probabil ca cineva să se confrunte cu un moment „întrebați ce puteți face pentru țara dvs.” până când se va desfășura Ziua Alegerilor 2024. Dar astrologul și educatorul din Chicago, Omari Martin, MAFM, crede că este posibil să se fi făcut unele progrese în tratarea unei probleme naționale spinoase care s-a percolat chiar sub suprafață în ciclul actual.

„Victoria președintelui Biden în noiembrie anul trecut asigură practic că preocupările economice legate de criza datoriei studențești din America se vor muta pe primul loc, pe măsură ce prioritățile noii administrații sunt mai pe deplin identificate și dinamizate”, spune el.

Martin este membru pe viață al Federației Americane de Astrologi (AFA) și al Organizației Astrologilor Profesioniști (OPA). Este președinte al Friends of Astrology, Inc., o organizație astrologică din Chicago și președinte al Kepler College of the Astrological Arts and Sciences. El preda
cursuri de contabilitate și finanțe la Harold Washington College din Chicago și este trezorier și membru al consiliului executiv al Astrology News Service, Inc.

„Datoria împrumuturilor studențești este o problemă foarte mare. În acest moment, a crescut la aproximativ 1,5 trilioane de dolari, ceea ce îl face a doua cea mai mare categorie de datorii din SUA în spatele locuințelor. Datoria studenților este problematică, deoarece afectează capacitatea generației X și a generației Y (millennials) de a fi cumpărători autosuficienți de articole de bilete mari, cum ar fi locuințe și mașini.

„La nivelurile înalte de astăzi, datoria studențească funcționează ca o piedică asupra economiei”, a remarcat el.

În decembrie anul trecut, Martin spune că planetele Jupiter și Saturn împărtășeau energetic același grad zodiacal pe roata horoscopului de 360 ​​de grade, aliniată la ceea ce astrologii și astronomii numesc o conjuncție. Comunitatea astrologică citește foarte mult în ciclul Jupiter / Saturn, care se reînnoiește la fiecare 20 de ani, când această conjuncție are loc în repere.

„Jupiter și Saturn sunt planetele de afaceri, iar conjuncția lor coincide cu începutul unui nou ciclu de afaceri. Astrologic, Jupiter guvernează învățământul superior. Conjuncția a fost exactă la zero grade de Vărsător, care este semnul frăției umanitare și universale. În acest semn, participarea lui Jupiter la drama umană este mai generoasă și expansivă ”, a explicat el.

Martin spune că Administrația Biden ar putea aborda criza datoriilor studenților prin anularea unei părți din datorie. Din perspectiva studentului împrumutat, acest ajutor ar trebui să ajungă mai devreme decât mai târziu, deoarece următorul aspect stresant de 90 de grade dintre Jupiter și Saturn se va forma în ceruri cu aproximativ trei luni înainte de alegerile prezidențiale din 2024.

În bătălia uriașilor de gaz care urmează, este probabil să vedem optimismul lui Jupiter redus sau atenuat de abordarea mai practică, realistă și mai stridentă a lui Saturn a rezolvării problemelor, sugerează el.

Celălalt jucător planetar major cu impact asupra rezultatelor potențiale din ciclul actual este micul Pluton, influenții astrologi s-au legat de transformare, de neliniște culturală și de zel revoluționar. Amprentele planetei au fost peste răscoala neprevăzută din 6 ianuarie din capitala națiunii, în timp ce Pluto s-a apropiat de poziția pe care a ocupat-o acum 245 de ani în iulie 1776. Iar planeta în tranzit a fost implicată și în mod cauzal în pandemia Covid-19 care a pretins mai mult de jumătate de milion trăiește doar în SUA.

Pe 10 martie 2022, Pluto va atinge gradul exact în care Saturn a condus Capricornul pe care îl ocupa în momentul în care coloniștii americani și-au semnat Declarația de Independență față de Marea Britanie. Așteptarea este că planeta cu mișcare lentă va însufleți ceea ce promite a fi alegeri la mijlocul perioadei, probabil urâte, în SUA, șase luni mai târziu, în noiembrie.

Dar insurecția nu va avea niciun sprijin în Casa Albă. Și agențiile sale de aplicare a legii îndoielnice își vor lăsa paza colectivă, așa cum sa întâmplat înainte, a spus el.

Martin descrie un alt tip de energie revoluționară care schimbă profund modul în care americanii învață și împărtășesc cunoștințele. La începutul acestui secol, tranzitul lui Pluto prin semnul Săgetătorului „a transformat modelul pentru învățământul superior din America”.

Martin spune că sistemul educațional a fost transformat prin ceea ce a devenit cunoscut sub numele de educație la distanță sau online, care a proliferat și a devenit în cele din urmă o marfă sau un instrument principal. Ca parte a acestei transformări, sectorul de învățământ superior cu scop lucrativ s-a extins semnificativ, creând oportunități pentru mulți de a finaliza mai economic o diplomă de facultate, de a obține certificare sau de a obține o diplomă avansată online. Apoi, colegiile și universitățile non-profit au început să ofere și cursuri online și programe de studii.

Aceste programe de învățare la distanță au ajutat colegiile și universitățile să treacă în modul de supraviețuire, deoarece pandemia Covid a interferat cu întreprinderea umană la fiecare nivel al existenței. Dar proliferarea acestor programe vine într-un moment în care cererea tradițională asupra sistemului de învățământ încetinește. „Numărul potențial de studenți va fi mai mic cu generația X și generația Y în comparație cu Baby Boomers care au apărut înainte”, spune Martin.

Între timp, la colegii și universități din întreaga țară, costurile de școlarizare continuă să crească. „Suntem cu siguranță într-o perioadă de tranziție în care instituțiile de învățământ superior vor fi forțate să valorifice resursele pentru a reduce costurile. Supraviețuirea este în joc ”, a spus el.

În ceea ce privește cererea, Martin spune că viitorii studenți și familiile lor trebuie să cântărească costurile în creștere ale educației colegiale cu potențialele beneficii pe termen scurt și lung. Încă o dată, provocarea revine la finanțe.

„Programele de finanțare guvernamentale mai progresive ar ajuta. În prezent, se cheltuie mult mai mulți bani din bugetul federal pentru armată decât pentru învățământul superior ”, a spus el.


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!