Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Negocierea următorului ciclu de eclipsă

Semnele astrologice vor influența modul în care va fi experimentat evenimentul

Nota editorului: Pe măsură ce anul 2020 se apropia de sfârșit, astrologii sugerau că eclipsele lunare și solare din semnele astrologice opuse ale Gemenilor și Săgetătorului puneau simbolic ultimele atingeri unui an care a schimbat lumea tuturor. Astrologa din Miami, Maria Pascual, a împărtășit aceste observații:

Timpul din jurul eclipselor și între cele două se simte de parcă ne deplasăm între realități. Există o energie numinoasă, parcă mergând prin ceață densă. Conștientul și inconștientul se amestecă și se suprapun; Soarele și Luna, raționalul și iraționalul. Există și un aer de emoție, că orice s-ar putea întâmpla.

De două ori în fiecare an experimentăm cicluri de eclipsă pe măsură ce Soarele, Luna și Pământul se alătură. În timpul unei eclipse de Lună, care are loc întotdeauna pe o Lună plină, Pământul trece între Soare și Lună, aruncând o umbră pe Lună. În timpul unei eclipse de Soare, care se întâmplă la noua Lună, Luna se află între Pământ și Soare, care eclipsează parțial sau complet Soarele.

Zona cerului sau, mai exact, semnele astrologice în care sunt situate Soarele și Luna în timpul unei eclipse, influențează modul în care evenimentul va fi trăit de umanitate. La 30 noiembrie 2020 a avut loc o eclipsă parțială de Lună cu Luna în semnul curios, vorbăreț, inventiv al Gemenilor. Peste ceruri, la 180 de grade distanță, Soarele se afla în semnul Săgetătorului, care, printre altele, este legat simbolic de expansiune, optimism, jucăuș, distracție (vă amintiți distracția?) Și văzând dincolo de orizonturi.

Astrologic, Luna reprezintă natura sentimentului feminin. Deoarece se concentrează pe Lună, o eclipsă de Lună tinde să aducă familia, relațiile din trecut și sentimentele adânci. Emoțiile pot fi ușor declanșate, sensibilitatea poate fi pronunțată și simțurile sunt mai complet angajate. Ar putea exista, de asemenea, o legătură mai puternică cu natura și Pământul.

În timpul unei eclipse, limita se estompează între vizibil și invizibil; pot fi dezvăluite adevăruri ascunse și secrete. Sau noi aspecte ale sinelui nostru pot ieși la iveală.

Pe măsură ce se scrie acest lucru, eclipsa de soare din Săgetător este la doar câteva zile distanță și va avea loc la 23 de grade din semn. De asemenea, nodurile nordice și sudice ale Lunii se află, respectiv, în Gemeni și Săgetător, ambele semne mutabile. Nodurile calculate matematic sunt puncte sensibile în spațiu unde orbita lunii din jurul pământului intersectează orbita terestră în jurul Soarelui – ecliptica. Nodul nordic sau ascendent este locul în care orbita lunii traversează nordul eclipticii, iar nodul descendent sau sudic este locul în care traversează ecliptica spre sud.

Nodurile Lunii rămân în același semn timp de aproximativ un an și jumătate, creând o temă pentru umanitate pentru acea perioadă de timp. Cei care au fie semnul ascendent (semn în creștere), fie planetele în semnele mutabile ale Gemenilor, Săgetătorului, Fecioarei sau Peștilor sunt cei mai sensibili la tranzitele actuale.
Nodul nordic al Lunii, în prezent în Gemeni, se referă la posibilitățile și direcția viitoare. Nodul sudic reflectă karma și tendințele din trecut. Semnele mutabile ne învață adaptarea și flexibilitatea atunci când avem de-a face cu schimbarea. Luna eclipsată din Gemeni ne stârnește curiozitatea, ne sporește nevoia de a comunica și ne sporește dragostea de limbaj în toate expresiile sale. Pe de altă parte, nodul sudic din Săgetător caută să unească potențialul uman cu natura noastră sălbatică.

Într-o dezvoltare cu adevărat importantă, Jupiter, „conducătorul” astrologic al Săgetătorului, intră în zodia Vărsătorului pe 20 decembrie. Planeta a ieșit din fel și în „căderea” sa în zodia Capricornului și nu a prezentat o mulțime de optimism. Vestea bună este că Jupiter părăsește în sfârșit soarta și întunericurile acestui semn mai restrictiv și mai prudent.

În timpul șederii din 2020 în Capricorn, planetei uriașe i s-au alăturat Saturn, Pluto, Mercur, Marte și alți călători ai sistemului solar, dând o greutate nefastă și extraordinară acestui fatidic an. Dar Jupiter va alătura (ateriza în același grad ca) Saturn la 0 grade de Vărsător pe 21 decembrie, ore după Solstițiul de iarnă. Astrologii speră că începutul important al unui ciclu de 20 de ani, exact la primul grad al Vărsătorului, va introduce idealurile și valorile acvariilor.

Începutul unui nou ciclu incitant nu poate șterge haosul pe care l-am trăit cu toții la atât de multe niveluri. Dar poate ameliora întunericul. Se deschid noi căi și putem privi dincolo de orizont. Fie ca mesajul lui Jupiter să fie pentru noi că acesta este un moment de vindecare și recuperare. O dorință de a ne schimba spre binele mai mare este cel mai adevărat prieten al nostru în acest moment.


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!