Horoscop Urania

Afla ce iti rezerva viitorul!

Pandemia reflectă schimbarea cerului de iarnă

Obișnuiții suspecți planetari cărora li s-a alăturat problemele din Centura de Asteroizi pe măsură ce se desfășoară drama celestă

Ca parte a călătoriei sale previzibile prin cele 12 semne astrologice, planeta Pluto poate fi invocată pentru a intra în Capricorn la fiecare 248 de ani sau cam așa ceva. De obicei, atunci se iasă tot iadul.

Din punctul de vedere al celor de pe Pământ, micul Pluto pare a fi plin de energie transformatoare puternică. Astrologii raportează că au avut loc restructurări sau revoluții culturale majore în timpul acestui tranzit prin Capricorn care datează din epoca romană. Și evoluțiile deranjante pe plan economic au fost, de asemenea, întâmplări obișnuite.

În ciclul actual, Pluto a intrat în Capricorn în ianuarie 2008, tocmai la timp pentru a exacerba condițiile care s-au transformat în Marea Recesiune mai târziu într-un an electoral SUA. Mai multe probleme economice au însoțit călătoriile continue ale planetei prin semn în martie 2020. Încă o dată, economia a fost într-o stare regretabilă într-un alt an electoral, cu șanse de îmbunătățire rapidă mai puțin decât încurajatoare.

În concluzie, Pluto va petrece 16 ani în Capricorn înainte de a ieși definitiv din zodie în ianuarie 2024. Pe măsură ce își traversează semnul, toate planetele stâncoase mai rapide vor fi depășit și vor interacționa cu planeta cu mișcare lentă de mai multe ori. Și, în tandem, giganții gazoși cu mișcare lentă Jupiter și Saturn s-au aliniat cu Pluto la începutul anului 2020 cu rezultate consecvente.

Într-o confluență rară de energii planetare, Soarele, Saturn și Pluto au ajuns la 22 de grade din Capricorn pe 13 ianuarie 2020 și Mercur s-a alăturat trioului o zi mai târziu. Cu o lună mai devreme, în decembrie 2019, Venus se alăturase exact lui Pluton la 21 de grade din semn. Marte și Jupiter au ajuns împreună la 22 Capricorn două luni mai târziu, în martie, cu Pluto încă în imediata apropiere. Și, în ianuarie, planeta pitică Ceres a făcut, de asemenea, parte din aliniament, la fel ca și alte corpuri cerești stâncoase care cutreieră Centura de asteroizi dintre Jupiter și Marte.

Astrologii erau suficient de îngrijorați de desconcertanta conjuncție Saturn / Pluto din Capricorn, semnul cel mai identificat cu afacerile și granițele. Dar toată activitatea planetară suplimentară din semn a ridicat preocupări exponențiale.

În 2011, astrologul francez și cercetător francez Andre Barbault a studiat iminentele aliniamente 2020-2021 și a prezis că o pandemie era o posibilitate distinctă. Cercetările lui Barbault au urmărit pandemiile din cele mai vechi timpuri; el a descoperit că strângerea împreună a celor cinci planete exterioare cu mișcare mai lentă (Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto) în grupări cerești strânse coincide invariabil cu pandemii, războaie și catastrofe naturale.

Definiția spațiului se potrivește

În 2020, Barbault a observat că Jupiter, Saturn și Pluto vor fi unite (aliniate în același grad) în Capricorn, în timp ce celelalte două planete exterioare, Neptun și Uranus, ar fi în apropiere în semnele astrologice ale Peștilor și, respectiv, Taurului. Doar 100 de grade ar separa Neptun și Uranus pe roata zodiacală de 360 ​​de grade, în timp ce încadrau și conțineau celelalte planete exterioare. Ergo, distanța a îndeplinit definiția lui Barbault despre o grupare strânsă.

Într-un articol pentru Astrologul carierei revistă, astrologul Maurice Fernandez scrie că la sfârșitul anului 2019 astrologii anticipau cu nervozitate viitorul „bang” al lui Saturn / Pluto din Capricorn. În timp ce lumea se pregătea pentru sezonul de sărbători, Saturn și Pluto ar forma o conjuncție exactă la 22 de grade din semn. Cele mai grave temeri au început să se realizeze, deoarece medicii din orașul Wuhan, China, au raportat „o apariție alarmantă de cazuri severe și neobișnuite de pneumonie”.

Fernandez oferă această cronologie:

La 30 decembrie 2019, medicul Li Wenliang de la Spitalul Central din Wuhan a emis un avertisment de urgență către alte instituții medicale și ulterior și-a împărtășit raportul public, menționându-și îngrijorările cu privire la starea contagioasă care ar fi numită ulterior Covid-19. În mod tragic, Li însuși a cedat infecției la 7 februarie 2020 și, până în iunie, alți cinci medici de la spitalul „denunțător” din Wuhan muriseră din cauza bolii.

„Deoarece virusul s-a răspândit rapid dincolo de granițe și a afectat oameni de toate rasele sau mediile socio-economice, a migrat mai întâi din China în Coreea de Sud, Iran și Italia. Curând după aceea, cazuri au fost raportate peste tot pe glob, determinând măsuri de carantină și, până la jumătatea lunii martie 2020, un blocaj mai radical. Avioanele au încetat să mai zboare, magazinele și restaurantele au închis ușile, iar hârtia igienică a devenit mai prețioasă decât pizza ”, a scris el.

Fernandez și-a intitulat articolul Wuhan 3206: Tales of Astrology Synchronicities in the Covid-19 Era. În articol, el a comentat unii dintre călătorii celesti mai puțin cunoscuți, care s-au alăturat configurației planetare din Capricorn la începutul anului 2020.

Mii de asteroizi orbitează în jurul Soarelui, mai ales între Marte și Jupiter. Unele dintre numele lor sunt derivate din mitologii sau dialecte necunoscute de cei mai mulți. Alții sunt numiți pentru lucruri aparent întâmplătoare, cum ar fi vedete sau locații. De exemplu, Fernandez scrie că la sfârșitul lunii martie 2020, astrologul Demetra George și colega Brenda Wilson au postat articole care descriu nenorocirile asteroidului tranzitor Wuhan, care a fost numit pentru orașul chinez cu acel nume.

Asteroidul a fost descoperit cu aproape 40 de ani mai devreme, pe 13 noiembrie 1980, de astronomii de la Observatorul Purple Mountain din China.

Lesă întotdeauna mai strânsă

„În timp ce astrologii asistau la efervescența nebună a alinierilor provocatoare, inclusiv la jucătorii grei Marte, Jupiter, Saturn și Pluto care se adunau toți la sfârșitul Capricornului, lumea se obișnuia cu o lesă tot mai strânsă și cu restricții ferme în mișcare și conexiune la ajuta la prevenirea răspândirii bolii. Mulți astrologi au remarcat prezența Asteroidului Pallas-Athena în amestecul grupului Capricorn, dar asteroidul mai insidios Wuhan s-a infiltrat deja în club și pe 20 martie se cuibărise la 23 Capricorn ”, a spus Fernandez, adăugând:

„Și așa a fost, Wuhan, un oraș, un spital, epicentrul unei pandemii globale, și-a găsit drumul și în topurile noastre”.

Cei care urmăresc o mulțime de emisiuni științifice la televizor pot avea impresia greșită despre asteroizi și spațiul sistemului solar pe care îl ocupă. Centura de asteroizi este cu aproximativ 40 de milioane de mile mai lată decât spațiul care găzduiește orbitele lui Mercur, Venus, Pământ și Marte combinate. Și toți asteroizii care bâzâie în acest spațiu sunt relativ mici, reprezentând toți împreună aproximativ aceeași cantitate de masă ca Luna Pământului.

Unii asteroizi sunt la fel de mici ca pietricelele. Ceres, considerat cândva parte a bandei de asteroizi, are un diametru de 600 de mile și a fost ridicat recent la statutul de planetă pitică. Dar chiar și acest obiect în formă sferică este relativ mic conform standardelor sistemului solar. Aproximativ 500 de obiecte de dimensiunea Ceres ar putea încapea în interiorul Pământului.

Pământul este la 91 de milioane de mile de Soare. Obiectele din Centura de Asteroizi cele mai apropiate de noi sunt la aproximativ 186 milioane de mile de Soare cu o orbită solară de trei ani. La cealaltă extremă, cele mai îndepărtate asteroizi se află la aproximativ 370 de milioane de mile de Soare și au nevoie de două ori atât de mulți ani pe Pământ pentru a-și finaliza orbitele solare. Mărimea obiectelor și distanțele spațiale implicate înseamnă că, dacă un astronom stătea pe un asteroid oriunde în Centura de Asteroizi, probabil că el sau ea ar avea nevoie de un telescop pentru a vedea cel mai apropiat vecin al asteroidului.

Emisiunile științifice TV care se ocupă de întâlnirile cu asteroizi din anii de formare a sistemului solar arată imagini dramatice ale bolovanilor uriași care se aruncă prin spațiu în formațiuni strâmte și amenințătoare, împingându-se grosolan și uneori ciocnind cataclismic unul cu celălalt ca parte a unui proces mutațional care permite rocilor spațiale mari să fie explodează și se sfărâmă în bucăți sau se amestecă în roci spațiale chiar mai mari (asteroizi) care sunt lipite împreună de forțele gravitaționale.

Pentru înregistrare, conjuncțiile descrise de astronomi și astrologi nu implică ciocniri reale ale planetelor sau asteroizilor, ci indică în schimb că obiectele cerești sunt aparent reunite pe o linie dreaptă și, dintr-o perspectivă pământească, par să ocupe aceleași – sau practic aceleași – grad zodiacal. Dar există milioane de mile spațiale care separă Pământul de oricare dintre asteroizi și miliarde de mile de luat în considerare atunci când Pluto face parte din conversație.

Având în vedere oceanele din spațiul sistemului solar de care dispun, este remarcabil faptul că atât de multe planete și asteroizi în tranzit ar converge, în 2020, pe planeta Pluto în gradele de închidere ale Capricornului cu rezultate atât de previzibile sau previzibile pentru omenire, de exemplu, contagiunea și ruina economică. Și mai incredibil este faptul că asteroidul Wuhan, numit după orașul asediat în care a apărut pentru prima oară virusul Covid-19, s-ar întoarce pentru a declanșa configurațiile volatile care se formează pe cerul de iarnă. În descrierea acestor evoluții exotice, Fernandez folosește termenul de sincronicitate, care a fost inventat mai întâi de psihologul iconic Carl Jung. Dar nu este deloc descris să descriem evoluțiile ciclice din 2020 ca fiind unele dintre cele mai evidente și mai convingătoare dovezi că astrologia funcționează.

Am lovit un plasture urât. Pentru a ne îndrepta, nu suntem fără opțiuni. După cum sugerează astrologul Brenda Wilson: „Este timpul să păstrăm în siguranță și să reînvie părți din noi care au fost uitate. Va trebui să ne adaptăm cu toții la un nou normal și să recreăm ceea ce ne lipsește în viața noastră. Suntem cu toții într-un cocon cu ocazia de a scoate un fluture. Putem alege să ne materializăm și să ne temem sau putem asista la un observator neutru – prezent la ceea ce momentul încearcă să învețe ”.


Da LIKE paginii Horoscop Urania si afli primul cand public horoscopul tau!

Abonează-te si vei primi horoscopul saptamanal pe email.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HOROSCOP URANIA

Salut. Poti primi stiri de la mine si pe Facebook.
Trebuie doar sa dai LIKE paginii mele!

Close this popup

Horoscop Urania

Da LIKE acum!