3 zodii a căror viață amoroasă se îmbunătățește în timpul Lunii în Gemeni, începând cu 13 – 15 ianuarie 2022

Trei semne zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește în timpul Lunii în Gemeni simt că energia începe la viață începând cu 13 ianuarie 2022.

Când avem Luna în Gemeni, avem puterea de a lua decizii de partea noastră.

Această abilitate poate deveni destul de bine reglată, ceea ce funcționează perfect atunci când vine vorba de dragoste și de menținerea relațiilor noastre de parteneri.

Dacă există un lucru care poate distruge un cuplu, este incapacitatea de a lua decizii împreună și dacă comunicarea nu este perfectă, iar relația se poate deteriora. Luna în Gemeni ne oferă încă o șansă de a face bine.

Întotdeauna credem că „îmbunătățirea” în contextul unei relații de dragoste înseamnă sex și intimitate, dar oh, există mult mai mult decât atât.

Pentru ca o relație să continue, trebuie să existe încredere și comunicare. Trebuie să avem încredere că, dacă exprimăm ceea ce ne gândim, expresia noastră va fi acceptată și ascultată.

Acolo ne vine în ajutor Luna în Gemeni.

Dacă este ceva care trebuie decis, atunci tu și partenerul tău veți putea ajunge la o înțelegere. Există șanse mari ca asta să te gândească de mult timp, iar astăzi, 13 ianuarie, pare ziua perfectă pentru a difuza ceea ce te-ai gândit. Spune-i așa cum este și totul va fi bine.

Semne zodiacale a căror viață amoroasă se îmbunătățește în timpul Lunii în Gemeni, începând cu 13 – 15 ianuarie 2022:

Cancer

Viața ta amoroasă se îmbunătățește astăzi datorită faptului că tu și partenerul tău ți-ai făcut temele. Aceasta înseamnă că fie ați apelat la un fel de consiliere de cuplu, fie v-ați asumat responsabilitatea de a sugera lucruri distractive și interesante pe care să le faceți voi doi și se pare că merge foarte bine.

Tu și partenerul tău treci un nou prag; aveți nevoie de idei stimulatoare și, cu ajutorul Lunii în Gemeni, veți fi încântați să împărtășiți câteva dintre gândurile inedite care vă vin în minte. Te poți bate pe spate pentru că ai răbdare cu partenerul tău și te poți mângâia știind că toți sunt acolo pentru tine, sută la sută.

Leu

Datorită naturii analitice a acestui tranzit, Luna în Gemeni, veți putea să vă dați seama ce nu mai funcționează în relația voastră romantică și ce v-ar putea lansa pe cei doi într-o versiune nouă și mai puternică a parteneriatului dvs.

Ai învățat să dai puțin înapoi; Obișnuiai să crezi că comunicarea înseamnă că tu ai luat centrul pentru a susține discursuri și nu ai ascultat niciodată altceva decât sunetul propriei voci, iar acum realizezi că nu va vindeca sau nu va repara nimic.

Deci, în timpul Lunii în Gemeni, vei fi uimit de dorința ta bruscă de a asculta în sfârșit „partea lor”. Ceea ce au de spus va deschide ochii și va ridica absolut relația la un nivel mai înalt de înțelegere și iubire.

Fecioară

Bravo ție, Fecioară, pentru că ai făcut primii pași pentru ca relația ta să fie una mai bună. Ai putea să te îmbufnești și să dai vina pe „ei”, dar ai ajuns să știi cât de inutil poate fi învinovățirea celeilalte părți. Și așa, ai început să-ți asumi responsabilitatea, iar entuziasmul tău este molipsitor.

Asta e treaba – partenerul tău VREA ca această relație să se îmbunătățească, dar se cam sfiește sub vraja ta. Se pare că ești partidul dominant aici, și ceea ce spui merge.

Ești legea, dar acum îți iei slujba în serios și, având Lună în Gemeni ca lumină călăuzitoare, vei putea să-ți transformi relația într-una care este mai degrabă pe linia unei romanțe, decât ca o relație. parteneriat format din doi oameni singuri care nu vor merge mai departe. Veți duce acest lucru destul de bine și mai multă putere pentru eforturile voastre.

Sursa articolului

  • Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :