Aceste 3 semne zodiacale resping total dragostea pe 4 mai 2023

by Horoscop Urania

Pe 4 mai 2023, Luna noastră intră în semnul astrologic al Scorpionului și, credeți-mă, când spun asta, trei semne zodiacale vor refuza să se îndrăgostească. Luna Scorpion ne va încerca răbdarea și ne va pune pe nervi. S-ar putea să descoperim că avem toleranță zero pentru orice, de la dragoste la alegeri alimentare; da, totul este acolo și totul… nu este suficient de bun.

Ideea că dragostea nu este suficient de bună este tema curentă a zilei, deoarece Luna Scorpion preia controlul și ne ține cât mai neliniștiți posibil. Și, după cum am menționat… dragoste. Dragostea nu are trecere în această zi. Dragostea nu salvează ziua pe 4 mai. Mâine, întoarce-te dacă vrei iubire.

Scorpionul, cunoscut sub numele de zodia pasională, semnul zodiacal care este simultan zodia vicioasă, zodia devotată, semnul zodiacal al loialității, disciplinei și spiritualității… să spunem doar că pe 4 mai, este semnul zodiacal al respingere — punct alb.

Astăzi, respingem… lucruri. Acest lucru, acel lucru și toate lucrurile. Nu vrem să avem nimic de-a face cu nimic și dintre toate „lucrurile” pe care le respingem cel mai mult, ghiciți ce le aruncăm leilor? Dragoste. Ai dreptate. Astăzi este ziua în care respingem iubirea și o facem pentru că nu-i vedem rostul.

Oh, dragostea poate fi o experiență minunată, dar pur și simplu nu există loc pe lista „de făcut” pentru astfel de fleacuri pentru trei semne zodiacale. Nu vrem dragoste astăzi. Nu o dorim de la partenerii noștri romantici sau de la membrii familiei noastre.

Nu avem nevoie de laudele șefilor noștri sau de laudele care vin din partea publicului nostru adorator; pur și simplu nu avem nevoie de dragoste astăzi. Mâine este o altă poveste, iar Luna Scorpion va fi redusă în putere, așa că probabil că putem scrie o nouă poveste atunci. Astăzi? Nu, nu, să nu o ai și să iubești? Următoarea fereastră, vă rog.

Trei semne zodiacale resping dragostea pe 4 mai 2023:

1. Fecioara

Este o lume rece și crudă în care ești în cauză astăzi, Fecioară. Ești într-una dintre stările tale supreme de Fecioară și, fiindcă Luna Scorpion guvernează această stare de spirit astăzi, chiar nu te poți abține. Energia Scorpionului te face să te simți mereu încordat și gata să înghiți gâtul cuiva. Să-i ferească cineva să încerce să-ți arate dragoste și compasiune astăzi – fumuri sfinte, asta ar fi o mișcare greșită din partea lor, deoarece ești sută la sută să respingi această idee, fără îndoială.

Nu ai chef să fii lasat sau patronat, iar pe 4 mai vei descoperi că toată lumea din jurul tău încearcă să „te calmeze”. O, băiete, asta nu-l va tăia; nu vei fi empatizat cu! Sentimentul tău azi este: „Lasă-mă să-mi am starea de spirit. O să trec peste asta în timpul meu. Ai grijă doar de treburile tale”. Ai un punct și ești dispus să-l păstrezi pentru tine… cu toate acestea, asta nu îi va împiedica pe alții să încerce, iar restul este istorie.

2. Balanță

Sunt momente în care oamenii din viața ta care au experimentat dragostea pe care o oferi nu pot să creadă că ești superbă, cât de generoși poți fi și cum aduci atât de multă bucurie vieții lor… și apoi, este astăzi, 4 mai , 2023, în timpul Lunii Scorpion. Da, atunci lucrurile iau o viată în direcția opusă.

Astăzi, când îți reții dragostea, o faci astfel încât oricine așteaptă dragoste de la tine să plece crezând că ești un fel de nenorocit. Și, în modul tău Balanță, nu-ți va păsa. Îți va face plăcere să fii un tâmpit astăzi, deoarece Luna Scorpion oferă spațiu pentru a fi un tâmpit. De ce nu? Acesta este sentimentul tău. Meriți și tu momente de comportament înfiorător, deoarece așa simți că toți ceilalți acționează întotdeauna. Petrecere milă, cineva? Brat Club?

3. Scorpion

În timpul Lunii Scorpionului din 4 mai 2023, vei fi suficient de deștept încât să te izolezi, astfel încât să nu-i iei pe toți în groapa disperării cu tine. Astăzi te simți că ai face o întorsătură bună lumii rămânând singur în mica ta lume. Nu ești pregătit pentru bătăi prietenoase pe spate și dacă cineva îndrăznește să-ți exprime dragostea, atunci răbdarea ta se va atenua.

Nu ești în dragoste, prietenie sau chiar bunătate astăzi, așa că ții pentru tine. Respingerea iubirii este o problemă pentru tine. Nu îți ia nimic și probabil scutește pe altcineva de durerea de a încerca să ajungă la tine. Nu vrei să rupi inimile și nici nu o vei face. Pentru că te cunoști și în această zi, în timpul Lunii Scorpion, te vei scoate din joc. Nu există dragoste pierdută și nici dragoste dată.

Sursa articolului

Citește și

Lasă un comentariu

Te rugăm deblochează Adblocker-ul!

Dragă cititorule, reclamele sunt blocate! Publicitatea este esențială pentru susținerea și îmbunătățirea continuă a conținutului nostru.